Pivovarova Nadezhda

Pivovarova Nadezhda

Pivovarova Nadezhda


Jeg er ingeniør med en grad i produksjonsteknikk. I tillegg er jeg perfeksjonist. Jeg har tilbrakt mer enn 30 år i restaurantbransjen, 15 av dem i lederposisjoner. Et godt ekteskap, en skjønn datter, trening og kunst/kreativitet gjør meg glad, men tidligere ønsket jeg meg allikevel alltid mer...

 

Jeg hørte om Multi-Level Marketing (MLM) for første gang i 1994. Vekten min og økende helseproblemer førte meg til det første MLM-prosjektet mitt i Russland. Etter å ha begynt å se resultater, startet jeg med å oppbygge en forretning i hjembyen min Magadan. Denne formen for forretning var veldig uvant for meg, og selv om hardt arbeid og engasjement gjorde at jeg oppnådde mye på kort tid, stod jeg snart overfor en annen utfordring. Jeg oppdaget de første synlige tegnene på aldring, og samtidig begynte helsen å bli dårligere. Begge deler ga meg en følelse av håpløshet.

 

En venn av familien er lege, og en dag tok han kontakt for å ønske meg god påske. I løpet av samtalen klaget jeg litt over helseproblemene mine, og han foreslo at jeg prøvde noen produkter fra et amerikansk selskap som nettopp hadde kommet på det russiske markedet. Etter litt betenkningstid, registrerte jeg meg via telefonen og begynte å lese litt om det. På grunn av utdannelsen min, var det viktig for meg å kjenne til produksjonsteknologien bak produktene for å kunne vurdere dem. Jeg hadde ingen penger akkurat da, så jeg kjøpte den første produktpakken med penger jeg fikk for å levere smykkene mine til en pantelånerforretning. Resultatene av de nye produktene var fantastiske, og jeg forstod raskt at jeg ikke kunne gå glipp av denne muligheten.

 

Etter å ha jobbet med Nu Skin i en måned, fikk jeg pintittelen Executive. Målet mitt var å bli en profesjonell nettverksleder som skaper private entreprenører. Jeg brukte erfaringer fra andre land for å lære mer og bli flinkere, og jeg fant nye distributører og kunder ved å falle i snakk med dem på gata og tilby workshops i personlig pleie. Jeg lagde en mappe på hver kunde med "før og etter-bilder", og jeg følger fremdeles opp alle. Jeg tror at den individuelle tilgangen til kundene er hemmeligheten bak min suksess.

 

Etter å ha jobbet med Nu Skin i årevis, er jeg ikke bare en suksessrik leder, men et ikon for Nu Skin-produktene. Resultatene mine fortsetter å forbløffe. Drømmen min er å gjøre alle mennesker vakre med Nu Skin og la dem oppdage den beste utgaven av seg selv.

Divider