Lucie og Pavel Svobodovi

Lucie og Pavel Svobodovi

lucie_svobodová_pavel_svoboda1

Vår historie med Nu Skin begynte da vi minst ventet det. Vi drev en suksessrik forretning innen ernæring og alternativ medisin, var i gang med å bygge opp et nytt senter og hadde planer om å åpne en vegetarrestaurant. Vi var virkelig ikke på utkikk etter en ny forretningsmulighet - men den dukket opp allikevel.

 

Vi møtte sponsoren vår, Dana Dobrichovsska, gjennom en venn. Og selv om det ikke fristet oss å starte en Nu Skin-forretning, ble jeg (Lucie) veldig imponert over teknologien og produktene, da jeg hadde studert dette området på universitetet og så et kjempepotensial hos Nu Skin. Mannen min, Pavel, var derimot veldig negativ. Men uansett begynte vi å prøve produktene, siden produktkvalitet og effektivitet var det vi så på som det viktigste. Etter et halvt år med undersøkelser om produktene, begynte vi å forstå hva det var vi hadde i hendene. Pavel sa at jeg gjerne kunne starte en Nu-Skin forretning, han ville støtte meg fullt ut, men ikke selv delta aktivt. Dette var et viktig øyeblikk, for det var da jeg sa: "Vi jobber enten med Nu Skin sammen, eller ikke i det hele tatt."

 

Og dermed dro vi til en konferanse i mars 2015, hvor vi opplevde kulturen i selskapet og så hvor stort det var, samt møtte mennesker som hadde oppnådd suksess og sett drømmene sine gå i oppfyllelse. Alt virket plutselig mulig, og vi følte et stort behov for å være en del av det samme som dem.

 

Da vi kom hjem, ble vi enige om at vi ikke kunne holde noe så fantastisk for oss selv, så vi begynte å dele entusiasmen vår med andre. Vi ble Executiver på 14 dager og Ruby etter fire måneder. Vi feiret vårt første Nu Skin-jubileum i mars i år på EMEA suksessreisen til Miami - allerede som Emerald Executives.

 

Suksess har aldri vært det viktigste for oss. Hovedmotivasjonen er at vi også kan endre andre menneskers liv, det er enormt givende. Vi har et flott team hvor alle trekker i samme retning; en styrke som fører oss alle sammen til suksess.

 

Det er et ordspråk som sier "No pain, no gain". Det er det mye sant i, og det er noe vi har hatt i bakhodet underveis. Vi har jobbet hardt. Oppbygging av en Nu Skin-forretning krever mye flid, selvdisiplin, ærlighet, nøysomhet og hjelp med barna. Men belønningene det gir, er de største og beste vi noensinne har smakt. Livet vårt har endret seg så mye og blitt så mye bedre på kort tid. Vi er lykkelige for at vi fant Nu Skin og vet at det er det helt riktige selskapet for oss.

 

 

Lucie og Pavel Svobodovi 

 

Divider