Iveta Sinovitzká & Ladislav Sinovitzký

Iveta Sinovitzká & Ladislav Sinovitzký

Iveta-and-Ladislav

Sinovitzki-paret startet karrieren som lønnsmottakere; Ladislav som lokomotivfører og Iveta som kontorassistent. Begge ville gjerne ha mer ut av livet og startet sitt eget firma i 1989; en butikk med sportsutstyr i luksusklassen på hovedgaten i Košice. Senere, mens deres 4 barn vokste opp, åpnet de enda en butikk, denne gangen med mote for barn i Hypertesco Košice. Drømmen var å kunne tilby god kvalitet til overkommelige priser. De perfeksjonerte seg i faget ved å besøke tekstilmesser og lære mer, da de gjerne ville skille seg ut fra konkurrentene. Nu Skin kom inn i livene deres takket være bøker om å tenke positivt.

 

Hele prosjektet ble introdusert til dem av en venn hjemme i deres egen stue. Interessen for Pharmanex BioPhotonic Scanner ble vakt. Senere, da de selv hadde opplevd alle fordelene med Nu Skins kosttilskudd, ønsket de å dele dette med andre. De var tiltrukket av Nu Skins status og mange patenter. Bare en måned etter registreringen, kvalifiserte de seg til en BioPhotonic Scanner. Ladislav utførte scanningene, mens Iveta og en assistent byttet på å stå i de to butikkene. Det var ingen forretningssupport i Košice på det tidspunktet, så de var takknemlige da Janka Jančová ble med. Janka informerte dem om sponsoren deres, Marián Kelement, som bor i Praha.

 

Ladislav og Iveta begynte å delta på møter i Bratislava sammen og introduserte deretter et system for forretningssupport sammen med Marian og Janka. Etter å ha deltatt på en internasjonal Convention, tok de den modige beslutningen å si farvel til butikkene, på tross av sanksjoner fra leverandører og tap av inntekter. De hadde en klar visjon om internasjonale forretninger, uten å snakke språket. Nu Skin viste seg å være løsningen på hvordan de kunne få mere frihet og tid til familien. Nu Skin-forretningen tilbød styrken ved et kjent varemerke, og de forstod hvordan de kunne skape en permanent, ubegrenset inntekt. På denne måten skulle fremtiden sikres.

 

Det vanskeligste for dem var å høre på gode råd, følge systemet og begynne om igjen fra begynnelsen i tillegg til å forstå at det er her personlig vekst starter. Som de eneste i Øst-Slovakia, oppdaget de magien ved nettverk med Nu Skin. Deres største motivasjon er å bli økonomisk uavhengige og selv kunne bestemme over tiden sin, fordi det er en eneste måte å inspirere andre til å endre liv på. Ved å fortelle sin historie, ønsker de å vise at feil og motgang bare har hjulpet dem til å nå målstreken som vinnere.

 

Den største gleden er når teamet feirer en suksess sammen. De liker se medlemmer av teamet øke i pintittel og anerkjennes på internasjonale Conventions, og de er takknemlige for hver eneste scanneroperatør. De analyserer drømmene og målene sine 3 ganger om dagen, noe som skaper den rette holdningen mot negative situasjoner. Hver dag skriver de ned hvilke 3 ting de har blitt bedre til og hvilke 3 ting de vil bli bedre til i fremtiden.

 

Teammedlemmene læres opp til å sette pris på små ting og være takknemlige for alt som skjer, siden alt hjelper dem til å bli bedre. Det at de begynte i Košice alene med Janka Jančová og ville vise andre hvor stor denne muligheten var, hjalp dem til å formulere et svar som alltid kunne brukes: “Vi vet ikke svaret ennå, men alle spørsmålene dine vil bli besvart på det store arrangementet i Bratislava.” På den måten inviterte Sinovitzki-paret mennesker til presentasjoner i Bratislava, som ligger over 400 km fra Košice. De er i daglig kontakt med teamet sitt og feirer hver eneste suksess - også de helt små.

 

Fra den dagen de begynte å jobbe med Nu Skin, har de spurt seg selv hva de må gjøre for å bli Team Elite. I dag spør de seg selv hvem de må bli for å bli Team Elite. Nu Skin er ikke kun en reise, det er en livsstil. For Ladislav og Iveta, er dette den eneste måten for å endre livet og hjelpe andre til å gjøre det samme.

 

Divider