Handan Lewis

Handan Lewis

Handan-Lewis

Jeg har en bakgrunn i hudpleiebransjen, og dermed fant jeg Nu Skin. På den tiden eide jeg en svært populær skjønnhetssalong, hvor lange arbeidsdager gjorde at jeg hadde lite tid til familien min. Jeg gikk ofte glipp av spesielle begivenheter som ingen mor burde gå glipp av når barna vokser opp.

 

Jeg tenkte grundig gjennom tingene og innså til slutt at uansett hvor mange timer jeg jobbet, ville jeg aldri oppnå pengene og livsstilen jeg drømte om. Noe måtte skje, ellers ville livet mitt bare fortsette på den samme måten.

 

I januar 2015 bestemte jeg meg for å bygge opp en Nu Skin-forretning. Jeg hadde allerede en travel hverdag, men det var verdt det. Fra øyeblikket jeg tok avgjørelsen, tok det 6 måneders hardt arbeid å doble lønnen jeg tok ut for fulltidsjobben i skjønnhetssalongen.

 

I juli 2015 stengte jeg dørene til salongen for siste gang og var fri til å bygge opp denne fantastiske forretningen på fulltid, hjemmefra og med familien i nærheten. Nå er jeg alltid hjemme for å gi sønnen min en klem og hjelpe ham med leksene når han kommer hjem fra skolen, og jeg går aldri glipp av foreldrearrangementer.

 

Det beste med denne forretningen, er at jo mer du hjelper andre med å lykkes, jo bedre lykkes du selv. Du berører folks liv på magiske måter, noe som gir meg en enorm tilfredsstillelse. Jeg elsker å se at andre i teamet mitt når målene sine og slutter i 9-5-jobbene sine, etter hvert som den månedlige provisjonen gjør livene deres bedre. Jeg trives med å jobbe med motiverte, engasjerte mennesker, og elsker hvordan min utvidede familie vokser på daglig basis. Både Bryn og jeg har planer om å reise i fremtiden, og vi er så spente og takknemlige for det fremtiden vil bringe. Nu Skin har gitt oss friheten til å jobbe fra hele verden, bare vi har en internettforbindelse, og dermed satt oss i stand til å leve livet på våre egne premisser.

Divider