Carina Lowies Vorster

Carina and Lowies Vorster

carina-lowies-vorster

Lowies og jeg har prøvd mange forskjellige bransjer, vi har både forsøkt vanlige jobber med en sjefer og hatt vårt eget firma i helse- og velværeindustrien, som vi startet for 7 år siden. Med sistnevnte oppnådde vi mye, men det krevde hardt arbeid og veldig lange arbeidsdager for å få det til å fungere, og selv da var det ikke mye vi hadde igjen for det.

 

I denne perioden, hvor vi jobbet hardt for å holde oss flytende, mistet jeg mange spesielle øyeblikk med datteren min - øyeblikk jeg aldri kan få tilbake - og jeg var rett ved å miste min beste venn og ektemann også. Vi trengte en drastisk endring i livet.

 

I februar 2015 inviterte en god venn datteren min, mannen min og meg selv til et Nu Start-møte. Vi ble imponerte; vi hadde ikke ant at Nu Skin var så stort. Vi så også suksessen vennene våre hadde oppnådd siden de begynte å jobbe med Nu Skin.

 

 

Datteren vår insisterte på at vi gikk på neste forretningsmøte, og takket være henne, fant vi en mulighet vi ikke kunne gå glipp av. Vi begynte med det samme. Mars 2015 var vår første måned med Nu Skin. Vi motiveres av å sette mål, så vi bestemte oss for å kvalifisere oss til 2016 EMEA Suksessreise til Miami - og klarte det! For en utrolig opplevelse!

 

Men veien til Ruby-tittelen var ikke enkel. Vi måtte til stadighet overtale oss selv til å fortsette, men vi gikk aldri glipp av Nu Skin-møter, treninger og presentasjoner. Disse tingene holdt oss i gang, og dette er noe vi lærer vi videre til teamet vårt. Vi var ikke særlig gode til det her i starten, men vi begynte å sette daglige mål. Nå MÅ vi fortelle om muligheten til minimum to mennesker hver dag, og det gjør målene våre oppnåelige.

 

Nu Skin har vært en fantastisk reise så langt og endret livene våre til det langt bedre. Ikke bare for oss, men også for de helt spesielle menneskene i teamet vårt. I april 2016 sluttet vi med å selge tiden vår for penger. Vi har overoppsyn med to helseklinikker, ellers jobber vi fulltid med Nu Skin. Jeg har masse kvalitetstid med datteren og mannen min som jobber sammen med meg. Tusen takk, Nu Skin!

Divider