Cynthia & Sébastien

Cynthia & Sébastien

Sebastien-Cynthia-2

Cynthia og Sébastien eide et treningssenter. Sébastienjobbet hardt i over 13 år for å holde forretningen i gang, men følte dag etter dag at stress, utmattelse og frykt for fremtiden og finanskrisen hopet seg opp. Cynthia på sin side hadde ansvaret for alt det administrative arbeidet i firmaet, samtidig som hun tok seg av huset og de 5 barna. Hun jobbet også deltid i morens klokkefirma. Sammen tok de seg av hvert eneste aspekt ved firmaet; fra rengjøring til kundeforhold.

 

Målet var alltid å hjelpe andre mennesker og bidra til at de holdt seg sunne. Da treningssenterets massør introduserte dem for Nu Skin og - først og fremst - Pharmanex, ble de imponert over kvaliteten på kosttilskuddene og så muligheten til å gjøre en forskjell. Treningssenteret ble utvidet til å være et sted de veiledet mennesker til en sunn alderdom.  De trengte BioPhotonic Scanner for å oppnå dette og kvalifiserte seg utrolig raskt. I starten dreide det seg bare forbruk og salg av kosttilskudd, men etter et Success Summit i Barcelona, hvor de møtte den kjente salgslederen Stephen Kushturian, forstod de at Nu Skin og kompensasjonsplanen var en mulighet som kunne endre livet fullstendig. De så for seg hva de kunne oppnå, og det var uten grenser! En ting stod klart helt fra begynnelsen av - treningssenteret ville aldri kunne gi dem den livskvaliteten og den økonomiske friheten de ønsket seg. Men de visste at dette kunne oppnås med Nu Skin, og den tanken satte dem fri. 

 

Den største motivasjonen er de 5 barna. Paret hadde investert enormt mye tid og energi i treningssenteret, i håp om at det en dag ville gi dem den friheten de ønsket seg, men det motsatte skjedde. I dag jobber de fremdeles hardt, men på en bedre måte, for å kunne gi barna sine en bedre levestandard, utdannelse og en annen måte å leve på. De har ennå ikke nådd målet, men de føler begge en helt annen ro nå, på vei til å bygge sin egen frihet.

 

Hver dag bringer utfordringer, men det handler om hvordan det håndteres. Når alt kommer til alt, er utfordringene hjelpemidler som setter deg i stand til å forbedre oppførsel og tankemåte. Så lenge du holder fast i drømmene dine, kan ingen utfordringer stoppe deg! Frykt kan kun overvinnes av handling. Da Cynthia og Sébastien opplevde nederlag, ga de ikke opp - de fortsetter med å snakke med nye mennesker, igjen og igjen, for å finne de som bare venter på suksess og et annet liv. Å kjempe for drømmen din hver dag er en unik utfordring. Alt er opp til deg. Den viktigste gaven Nu Skin gir oss, er muligheten til forandring og forbedring. Å bygge opp et fritt liv, samtidig med at man er en forkjemper for det gode og har en positiv innvirkning på andre menneskers liv med flotte produkter, er en unik sjanse.

 

Cynthia og Sebastian motiveres av den positive innflytelsen de har på andres liv, både fremmede og samarbeidspartnere. De nyter å veilede andre på veien til suksess og være den støttespilleren som trengs, takket være deres energi, entusiasme og styrke.

 

Nu Skin er en fantastisk mulighet, hvor hjertet ditt og antallet mennesker du hjelper er det som gjør deg fremgangsrik.

Divider