Catherine Bedejus

Catherine Bedejus

catherine-bedejus

Mitt navn er Catherine Bedejus. Jeg er 59 år gammel og har 3 barn.

 

Jeg er kosmetolog og har alltid vært interessert i ernæring, helse og velvære; først og fremst i det vitenskapelige aspektet ved disse tingene.

 

Jeg forstod tidlig at jeg måtte være selvstendig næringsdrivende for å få den friheten jeg ønsket meg.

 

Etter å ha jobbet på et ernærings- og kosmetikklaboratorium i 23 år, hadde jeg behov for forandring. Jeg var på utkikk etter nyskapende produkter og konsepter og fant Nu Skin, som oppfylte alle ønskene mine. I tillegg til ageLOC-vitenskapen fant jeg innovasjon, økonomisk vekst og et fantastisk selskap.

 

Møtet med Nu Skin gjorde at alt falt på plass. Synlige bevis fikk jeg da jeg så resultatene på huden til Mireille Neviere, en jeg kjente godt. Det var i det øyeblikket jeg først fikk troen på Nu Skin. (Mireille var Diamond, og hvis hun kunne klare det, så kunne jeg også!)

 

Jeg begynte å jobbe med en gang. Den faste overbevisningen min hjalp meg med å finne kunder som stolte på meg, og jeg bygget opp en sirkelgruppe med det samme for å få et sterkt fundament.

 

Jeg tjente raskt flere penger, og la vekt på å gi kundene mine ordentlig support og trening. Jeg tror det er derfor så mange av kundene mine er svært lojale. Av samme grunn skapte resultatene mine nærmest seg selv, noe som ga meg tid til å bygge opp et nettverk av distributører. Nettverket er bygget opp på tillit, profesjonalitet, samarbeid og begeistring - og av den grunn ønsket folk å følge meg.

 

Jeg oppnådde tittelen Emerald Executive. Følelsen av fremgang var fantastisk - plutselig var ingenting umulig! Det ga meg masse energi, som jeg igjen delte med samarbeidspartnerne mine. Jeg deltar alltid på møter og arrangementer, fordi man alltid kan lære noe nytt, og Nu Skin vet hvordan de skal bevare entusiastismen vår.

 

Dessverre ble jeg underveis på denne reisen diagnostisert med Amyotrofisk lateralsklerose (ALS), en dødelig og uhelbredelig sykdom som dag for dag ødelegger nervecellene som styrer nervesystemet.

 

I dag, tre år senere, er jeg lam og sitter i elektrisk rullestol.

 

Jeg har mistet store deler av evnen til tale og bevegelse. Jeg er 100 % hjelpetrengende, men jeg har aldri sluttet med Nu Skin. Jeg ville ikke gi opp, jeg ville fortsette for teamets skyld og for kundenes. Selv om jeg ikke kan like mye som mange andre, er jeg fast bestemt på ikke å gi opp.

 

Jeg finner andre løsninger for å fortsette fremgangen. Jeg gir ikke opp, men fortsetter helt til slutten, fordi for meg betyr det å holde meg i live!

Jeg trenger at ting utvikler seg... jeg er tro mot meg selv uansett hva som skjer.

 

I dag har jeg flotte volumer og et sterkt team som hele tiden vokser (opp til 5 Rubies i min downline) og som er selvstendig. Til gjengjeld får jeg fantastisk støtte fra dem og fra kundene mine.

 

Jeg vet at jeg kan regne med lederne mine, da jeg hele tiden har sett viktigheten av å omgi meg med solide og visjonære entreprenører.

 

Utviklingen og fremgangen i teamet mitt gir meg styrke, og i hodet mitt er jeg ikke syk.

 

Det er fryktelig frustrerende ikke å kunne jobbe som dere andre kan. Sykdommen min stopper meg og det er ikke til å holde ut, så sett pris på og bruk friheten dere har! Ikke klag over intetsigende ting; fokuser energien på de gode tingene.

 

Takk til Nu Skin som støttet meg også i min nåværende tilstand, som er noe sjeldent i i et selskap i dag.

 

Jeg tar vare på lyset inni meg, for å kunne gi styrke til menneskene jeg elsker.

 

Takk til dere alle!

 

Divider