Adrienn &Gábor

Adrienn &Gábor

adrienn-and-gabor-2

Jeg er født i Ungarn og ble entreprenør i en alder af 18, da jeg eide et treningssenter. Sport og helse har alltid vært veldig viktig for meg.


I 2008 nevnte en av mine tidligere ansatte Nu Skins forretningsmulighet, men på det tidspunktet hadde jeg bestemt meg til å flytte til Irland og var ikke interessert. I 2009 møtte jeg mannen min, Gábor, i Irland. Han er også ungarer.

 

Jeg jobbet som ansvarlig leder for to treningssentre i Irland, og etter to år, innså jeg at det å jobbe 10-12 timer hver dag for å oppfylle et annets menneskes drøm ikke var helt meg. I 2010 begynte jeg å se meg om etter nye muligheter. Jeg kontaktet jeg min tidligere treningsinstruktør Regina og ba henne fortelle meg om Nu Skin - da jeg kunne se suksessen hun og hennes partner hadde oppnådd.

 

De inviterte meg til et 3-dagers arrangement i Ungarn, og der forstod jeg hvor stor denne muligheten faktisk var. Ikke desto mindre var det umulig for meg å finne noen i Irland som ville jobbe seriøst med forretningsmuligheten, og jeg følte meg ikke sterk nok til å jobbe helt alene på et helt nytt marked. Jeg begynte å bruke produktene, men gjorde ikke noe med forretningsmuligheten.

 

I 2012 skjedde det et vendepunkt i livet mitt, og mannen min og jeg ble enige om at jeg skulle slutte i jobben og begynne med noe som kunne gjøre meg lykkelig. Det var ikke vanskelig å bestemme seg for hva jeg ville starte med. Jeg visste at tiden hadde kommet for å bygge opp en forretning, siden jeg allerede hadde vært forelsket i både produktene og selskapet lenge.

 

Jeg startet i Irland, men da sponsorene mine bestemte seg for å sette i gang det polske markedet, ville vi definitivt være med på den fantastiske muligheten det ga.

 

Vi har vært gift i 4 år, men har bare bodd sammen i 2 av dem, siden jeg sommeren 2013 har vært fullstendig engasjert i det polske markedet. Uten å vite noe om landet og uten å snakket polsk, er jeg nå leder av et fantastisk polsk team. Vi har store planer for Nu Skin i Polen!

 

Jeg har min manns fulle støtte. Også han bruker produktene med stor glede. Han gjennomgikk blant annet TR90-programmet to ganger og gikk 26 kilo. Nå trener han regelmessig og spiser mye sunnere, så jeg kan nesten si at Nu Skin har gitt meg en ny mann!

 

Takket være målene vi har oppnådd så langt med Nu Skin-forretningen, har min mann besluttet at han også flytter til Polen i oktober. På Global Convention kommer vi derfor ikke bare til å feire suksessen vi har oppnådd, men også begynnelsen på et felles Nu Skin-liv med mannen min.

Divider