Jitka Pšejová

Jitka Pšejová

Jitka Pšejová

For å være ærlig, så var det en tilfeldighet som gjorde at jeg begynte med Nu Skin. Jeg var i gang med en mastergrad innen media og jobbet som produksjonssjef, noe jeg trivdes veldig godt med. Jeg var i kontakt med interessante mennesker, jeg jobbet med forskjellige former for kunst og var sikker på at det ville hjelpe meg til å skape noe helt fantastisk.

 

Helt fra jeg var liten, har jeg hatt en følelse av å kaste bort tiden, at livet gikk forbi meg, og at hvis jeg ikke endret noe, så ville jeg ikke oppnå noe som helst. Min hovedmotivasjon for å starte med Nu Skin er at det vil hjelpe meg til å skape noe som varer og har verdi. Jeg beundrer den tsjekkiske kunstvelgjøreren Meda Mladkova og vil gjerne følge i hennes fotspor. Drømmen er å fremme tsjekkiske kunstnere, malere og designere, samt prosjekter som vil skape en bedre og mer effektiv utdannelse av landet vårt. For å gjøre dette, trenger jeg to ting: Tid og penger. Eller mer presist: Jeg trenger mye penger. Å skaffe kontakter er ikke noe problem. Jeg vil aldri kunne få det til å skje ved å ha en ni-til-fire-jobb. Og det å gifte seg til penger, er uakseptabelt for meg.

 

Jeg er så glad og takknemlig for at jeg fikk denne muligheten. Nu Skin er et flott hjelpemiddel for å oppnå det livet jeg drømmer om. For meg er det en mulighet til å ha absolutt frihet i alt jeg gjør, som for eksempel å reise hvor jeg vil og bli der så lenge jeg vil, kjøpe det jeg liker - og tenk på hvilke andre verdifulle ting jeg kan skape, uten å skulle bekymre meg om jeg har råd til det.

 

Et motto som passer godt til forretninger, er "som man reder, ligger man". Et annet utsagn som absolutt stemmer på meg, er: "Jo hardere jeg jobber, jo heldigere blir jeg“. Det tredje utsagnet som stemmer på mitt liv, er "Tenk stort og ha det moro mens du oppnår målene dine". Alt sitter i hodet. I begynnelsen syntes jeg det var dumt at jeg ikke var omgitt av like kule mennesker som da jeg jobbet som produksjonssjef, men så spurte jeg meg selv: Hvorfor ikke gjøre det omvendt? Hvorfor ikke begynne å jobbe med de aller beste? Så jeg satte som mål å ha et mest mulig elegant teamet; fylt av mennesker som ser godt ut, er smarte og som gjør forretninger med hjertet. På den måten skaper vi god reklame for Nu Skin. Jeg slutter aldri med å la meg overraske over hvor fantastiske mennesker jeg jobber sammen med er og hvor dynamisk forretningen utvikler seg.

 

Det jeg setter mest pris på med Nu Skin, er at det ikke er noen grense - hverken når det gjelder landegrenser eller penger. Du kan ha kunder i Japan uten å snakke et ord japansk, og det er ingen grenser for hvor mye du kan tjene. Jeg setter også stor pris på at det muligheten er den samme for alle. Alle starter fra "scratch" og alle har samme inntektspotensial.

 

Jeg har jobbet med Nu Skin i over to og et halvt år. Jeg ble Ruby Executive på et år og et halvt år senere ble jeg Emerald. Dette er bare begynnelsen på reisen; det er på tide å bevege seg fremover... Jeg har en visjon som varer frem til 2027! Ved siden av Ruby-reisen til USA, var den beste opplevelsen Global Convention i Salt Lake City, hvor jeg forstod at sammenlignet med Asia er forretningen helt i startgropen i Europa. Jeg innså omfanget av forretningen, den høye graden av profesjonalisme og de uendelige mulighetene. Men først og fremst så jeg det som er hjertet i selskapet. Kulturen. Menneskene. Visjonen. Ingenting av dette skal forsvinne mellom fingrene mine. Det er helt omvendt - jeg er på rette sted på rette tid. Fantastiske ting ligger foran meg - det beste gjenstår! La oss sette i gang!

 

Jitka Pšejová-, Emerald Executive, Tsjekkia

 

Divider