Ingeborg Seielstad

Ingeborg Seielstad

Ingeborg-Seielstad

Ingeborg har alltid drømt om å selv kunne bestemme hva hun bruker tiden sin på. Hun og søsknene hadde en fantastisk barndom på familiegården i Gausdal, omgitt av familie og med masse plass. Det var alt hun ønsket seg, bortsett fra det faktum at hvis hun hadde tatt over gården, måtte hun jobbe hele tiden. Det ville ikke være noe tid igjen til å se venner og familie, eller til å reise og oppleve verden. Da hun ble introdusert til Nu Skin, følte hun at den siste biten i puslespillet falt på plass, og visste umiddelbart at dette ville hun gjøre.

 

Ingeborgs viktigste motivasjon var å tjene nok til å kunne reise med familien; når som helst og hvor som helst. Et annet viktig punkt var å kunne gjøre noe for andre mennesker, å være i stand til å skape et bedre liv for så mange som mulig, både lokalt og internasjonalt. Lokalt fokuserte hun på ensomme mennesker og ønsket seg tid til å kunne gjøre noe for dem. Nu Skin har hjulpet henne til å se at det faktisk er mulig. Hun synes det er motiverende å bidra til at folk får bedre livskvalitet, både når det gjelder hudpleie og kosttilskudd.


Ikke desto mindre møter hun utfordringer, som i alle bransjer. Mange uttrykker tvil om produktene, selskapet og kompensasjonsplanen, men først og fremst tviler de på seg selv.  Fra dag 1 må man være klar over at ingen kan stå i veien for ønsket om å lykkes med denne forretningen. Ingen andre enn deg selv avgjør om du lykkes eller ei! Se etter mennesker som er motiverte, fordi det er ikke din jobb å motivere dem. De må ha et sterkt ønske selv.

 

Ingeborg snakker med mange og bygger nettverk for å få forretningen til å gå bra. Det er viktig å være åpen og imøtekommende, interessert i mennesker og stille spørsmål, samt følge opp via telefon og personlige møter. Det kan ikke desto mindre være en utfordring å få det til å henge sammen med jobb og familie, hvis en stor del av teamet bor langt vekk. Heldigvis kan mye klares over Skype eller telefon – det er viktig å være i kontakt med teamet en eller to ganger i uken, og sørge for at dette også blir gjort av de andre.

 

For å kunne nå målene sine, var det viktig for Ingeborg at de var målbare og innen rekkevidde. Man må ha et 3-måneders mål, er 6-måneders mål, et 1-års mål, et 3-års mål og et 5-års mål. Målene må være presise og utfordrende. De må skrives ned og leses hver dag - på den måten blir minner de deg på hvorfor du gjør dette. Hvorfor du må svare på telefonoppringningene, dra på møter om kvelden, gjøre en ekstra innsats. Det hadde selvfølgelig vært deilig å ligge på sofaen hele dagen, men på den måten skjer det jo ikke noen forandringer i livet ditt.

 

Nu Skin-livet gir deg muligheten til å være med på en utrolig reise, hvor du både utvikler deg personlig og møter nye og interessante mennesker - du får nye venner fra hele verden. Dette livet er spennende på alle måter - hvis du aksepterer utfordringene, får du et spennende og innholdsrikt liv.

Divider