Suksessreise

success-trip-banner-2

Hos Nu Skin feirer vi suksessen til våre Brand Affiliates på mange måter.  EMEA Suksessreiseer en av de mest spesielle måtene vi anerkjenner suksess på.

 

Våre Brand Affiliates jobber hardt med å fremme Nu Skins produkter og muligheter, og vi ønsker å belønne dem på best mulig måte. Hvert år tar EMEA Suksessreise de kvalifiserte Brand Affiliates med til ulike reisemål rundt i verden. Vi reiser til eksotiske, spennende og morsomme steder!

 

Oppdag tidligere og kommende reiser under. Bildene og videoene vil få deg til å drømme om å stikke av til disse vakre stedene sammen med oss.

 

 

Har du lyst til å bli med på den neste reisen? Kontakt ossfor å få vite hvordan.

 

 

September 2018 – Obonjan, Kroatia: Nu Skins private øy

the-island-logo

 

Nu Skins eksklusive private øy, Obonjan, har utrolig vakker natur og en fantastisk utsikt over Adriaterhavet. Dette var det perfekte feriestedet for våre hardtarbeidende Brand Affiliates, som fikk en helt unik opplevelse i september 2018. Holistisk yoga, vannsport og glamping – og business, selvfølgelig – var bare noen av de fantastiske opplevelsene denne suksessreisen bød på. Vi håper du nøt det.

APRIL 2018 – UTAH, usa: Stedet der alt begynte

utah_logo_success_trip

 

Navnet "Utah" kommer fra «Ute native American tribe», som betyr "folket fra fjellene". Forestill deg et landskap med natur like vill og vakker som i en westernfilm, men i stedet for små cowboybyer, finner du et femstjerners hotell med skisenter i hjertet av Rocky Mountains. Det høres vel ikke så ille ut? Men vi kan faktisk gjøre det enda bedre! For det som gjør dette området så spennende for oss, er Provo, hovedkontoret for Nu Skin Enterprises, der vår felles reise startet i 1984. Deltakerne på suksessreisen fikk være med og oppleve alt dette i april 2018.

APRIL 2018 – UTAH, USA: NU SKINS BAKGÅRD

utah_logo_success_trip

 

I april 2018 drar vi til den vakre staten Utah. Denne amerikanske staten er fullpakket med fantastisk skjønnhet og naturlige underverk overalt. En ekstra bonus er at Utah er der Nu Skin ble født. Vi skal bo på en av de beste skistedene i landet. Hvem blir med?

 

SEPTEMBER 2017 – PUGLIA, ITALIA: EN HEMMELIG PERLE I SØR-ITALIA

puglia

Puglia, også kjent som Apulia, ligger i «stilletten» til Italias støvel. Her finner du landets lengste kystlinje og nesten ingen turister. Dette er et fantastisk reisemål med fine, små landsbyer i hvitt og gull, unik arkitektur og spektakulære strender. Kvalifiser deg til EMEAs suksessreise i september 2017 og oppdag alt denne skjulte juvelen har å tilby!

2017 – Cape Town, Sør-Afrika: Opplev ikonisk skjønnhet, variasjon og vitalitet

cape-town-success-trip-2017

Cape Town er den eldste byen i Sør-Afrika og kjent som et av verdens mest pittoreske steder, med vakre strender, eksotiske landskap og en utrolig historie. I mars 2017 tok vi med våre Brand Affiliates for å oppleve det hele. Vi besøkte fantastiske steder i Cape Town - Table Mountain, vingårder, Cape Point og mye mer. Reisen var en unik og uforglemmelig opplevelse vi nøt å dele med våre Brand Affiliates. 

2016 – Miami, USA: En fantastisk opplevelse

MIAMI_v5-01

 

 

I 2016 dro vi til et av verdens mest ettertraktede reisemål: Miami! Vi ble møtt av hvite sandstrender, krystallklart vann og den varme solen. Kvalifiserte Brand Affiliates ble ønsket velkommen til Loews Hotels & Resorts; et luksushotell i hjertet av det historiske Art Deco-distriktet i trendy South Beach. Det var enda en uforglemmelig reise.

 

2015 – Marrakech, Marokko: hvor farger og kontraster møter en utsøkt kultur

 

 

«Utrolig, fantastisk og en uforglemmelig opplevelse»: Dette er bare noen av uttrykkene Brand Affiliates har brukt for å beskrive 2015 EMEA Suksessreise til Marrakech. Brand Affiliates bodde på det luksuriøse, 5-stjerners hotellet Royal Pam Marrakech ved foten av Atlas-fjellene, omgitt av skjønnhet, stillhet og ro. Det var mange morsomme aktiviteter, som å kjøre ATV, kamelridning, besøk i den berømte Marrakech Medina og mye annet. Mat av verdensklasse ble servert gjennom hele reisen. Alle deltakerne hadde sjansen til å feire suksessen sin og nyte førsteklasses luksus. Se bildene i verktøylinjen til høyre.

2014 – Algarve, Portugal: Europas skjulte juvel

 

 

I juni 2014 to vi våre Brand Affiliates med til de vakre, solrike strendene på Algarvekysten i Portugal. Det var den første EMEA Suksessreise noensinne, og deltakelsen var utrolig. Brand Affiliates slappet av på sandstrendene, spiste middag på privat cruise, lærte nye ting, lo masse og hadde det fantastisk sammen. Se høydepunktene fra turen under. Du kommer til å få lyst til å bli med på den neste!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Se høydepunktene

fra Miami

This SlideShowPro photo gallery requires the Flash Player plugin and a web browser with JavaScript enabled.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ANBEFALINGER

ANBEFALINGER
ANBEFALINGER

Deltaker på Suksessreise

(2015 Marokko)

En unik opplevelse med eksepsjonelt innhold: Luksus i alle detaljer, entusiasme som fellesnevner, uforglemmelige opplevelser, folk forent i felles begeistring, team styrket av felles interesser, gleden ved å dele øyeblikkene som gjør en forskjell - reisen var en symfoni av farger, følelser og drømmer som gikk i oppfyllelse. Jeg er takknemlig overfor Nu Skin og alle deltakerne som ga meg så mye glede. 

This SlideShowPro photo gallery requires the Flash Player plugin and a web browser with JavaScript enabled.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Thomas og Stefi Kogler – Østerrike

(2014 Portugal)

Suksessreisen var en uforglemmelig opplevelse!

Ikke bare fordi det var en 5-stjernes reise med spennende opplevelser, men også på grunn av alle de nye vennskapene. Denne reisen tilbyr alt fra eventyr og moro til kulinariske opplevelser. Vi sørger for en masse spennende begivenheter dere kan oppleve sammen. Det mest givende av alt er muligheten til å feire suksessen sammen.

This SlideShowPro photo gallery requires the Flash Player plugin and a web browser with JavaScript enabled.
This SlideShowPro photo gallery requires the Flash Player plugin and a web browser with JavaScript enabled.
Bli med Nu Skin My Account