Er du fortsatt der?

FORTSETT

Elena Kholmogorova Brand Representative (RU)

Elena Kholmogorova RU  photo large

Å jobbe med mennesker er nøkkelen til suksess.

 

Mye har forandret seg i livet mitt siden jeg begynte å jobbe med Nu Skin.

 

Nu Skin setter et nivå som du trenger å møte. Jeg er under stadig utvikling; jeg lærer noe nytt hver dag.  Den moderne verden endrer seg lynraskt, og jeg ønsker å følge med i trendene.

 

Store forandringer skjer i livet mitt hver dag; huden min blir bedre hver dag; jeg føler meg storartet og har større selvtillit. Og du vandrer gjennom livet med strålende øyne og med et smil i fjeset.

Jeg elsker å drive forretning på nettet, og dette har til og med gjort meg berømt. Folk sågar kjenner meg igjen på kjøpesentrene i byen. All den takknemligheten jeg får fra folk, inspirerer og motiverer meg til å gjøre nye ting. Internett-foretaket mitt tillater meg å kommunisere med folk og finne ut om de er ute etter å kjøpe et produkt eller å delta i foretaket.

Først og fremst lærte jeg å sette pris på meg selv mens jeg jobbet med andre. Det er viktig å arbeide med folk som vil arbeide med deg.

Det er kjekt å hjelpe folks sterke sider og bygge foretak basert på dem for å kunne oppnå gode resultater. Til og med småting kan være inspirerende. Det er virkelig en glad bedrift, et foretak om folk og for folk.

 

Drømmer, mål og utholdenhet står som kjernen av foretaket. Det er opp- og nedturer, men drømmer, mål og utholdenhet hjelper oss å fly høyere og høyere.

Selv familielivet mitt har endret seg med Nu Skin! Jeg traff partneren min på et Nu Skin-arrangement i byen her, og nå har vi en liten gutt på tre år. Foretaket mitt tillater meg å være hjemme sammen med familien min. Partneren min kan se suksessen min og spør meg gjerne om han kan hjelpe. Det er verdifullt.

Planen er å hjelpe andre å finne seg selv. Jeg vil reise med teamet mitt og feire suksesser! Det er en utrolig energi til stede når folk når målene sine.  Jeg virkelig verdsetter den muligheten som Nu Skin og Velocity gir meg!

 

 

Mai 2019

 

 

Ansvarsfraskrivelse:

 

Å opptjene god provisjon som Brand Affiliate krever betydelig innsats, tid og engasjement. Dette programmet handler ikke om å bli rik på kortest mulig tid; det er ingen garanti for økonomisk suksess, og resultatene varierer mye blant deltakerne.

Du finner en omfattende oversikt over fortjenester for de ulike nivåene i Salgspresentasjonsplanen her under «2017 EMEA Distributor Compensation Summary»