Er du fortsatt der?

FORTSETT
Build - en

 

BYGG OPP EN GRUPPE AV KUNDER OG BRAND AFFILIATES OG TJEN UKENTLIGE BUILDING BONUSER PÅ SALGET I HELE GRUPPEN DIN.

 

HVA ER BLOCKS?

 

Det er to typer blocks—Building Blocks og Sharing Blocks. Hver Building Block representerer 500 poeng salgsvolum fra din gruppe. Sharing Blocks er Building Blocks, men teller kun kjøp foretatt av detaljkunder, medlemmer, Brand Affiliates og kvalifiserende Brand Representatives som er personlig registrert1 av deg.

 

Image-1-no

 

Blocks nullstilles hver kalendermåned og gjør det lettere enn noensinne å holde oversikt over det månedlige salget ditt.

 

For å tjene ukentlig Building Bonus, må du kvalifisere deg som Brand Representative ved å følge disse tre trinnene:

 

KVALIFISERING

 

Image-2-no

 

Når du fullfører kvalifikasjonen, blir du Brand Representative ved starten av neste ukeperiode. Du kan da begynne å tjene en ukentlig Building Bonus som starter på 5 % og kan gå helt opp til 40 % på den provisjonsberettigede salgsverdien på produktsalget i gruppen din. Fra da av må du for å forbli Brand Representative fullføre 4 nye Building Blocks hver måned (eller bruke opptil 3 Flex Blocks, som forklart under).

 

FLEX BLOCKS

 

Image-3-no

 

SOM BRAND REPRESENTATIVE TJENER DU BUILDING BONUS

 

DET FUNGERER SLIK

 

Blocks brukes til å måle fremskrittene og utbetalingene dine. Blocks gjør det enklere og mer effektivt å forstå og organisere forretningen for deg og salgsgruppen din (du og alle dine detaljkunder, medlemmer, Brand Affiliates og kvalifiserende Brand Representatives).

 

BUILDING BONUS

Opptjen en skalert bonus som begynner på 5 % på provisjonsberettiget salgsverdi (CSV)* på din første Building Block og strekker seg helt opp til 40 % på din 16. Building Block og høyere. Du betales på CSV på hver individuelle Building Block. Hver Building Block betales på prosentandelen forbundet med den Building Block alene, som vist på tabellen under.

 

Image-4-no

 

TJEN PENGER UKENTLIG

 

Fire ganger i måneden betaler vi deg en Building Bonus for alle nylig fullførte Building Blocks. Vi utregner betalingen din basert på salget den 7., 14., 21. og den siste dagen hver kalendermåned, så du trenger ikke vente til slutten av måneden for å få betaling. Bonusen din vil normalt vises på V&G-kontoen din innen 1 hverdag og blir deretter automatisk overført til den banken du har valgt.

 

UKENTLIG BUILDING BONUS-SKJEMA

 

Image-5-no

 

BONUSER UTREGNES NORMALT DEN 8., 15., 22. SAMT DEN 1. I NESTE MÅNED, MST (UTC -7)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1Frankrike: “Registrer” refererer til personlig å registrere detaljkunder, medlemmer eller Brand Affiliates hos Nu Skin som tillatt i henhold til din VDI-status.