Er du fortsatt der?

FORTSETT

Det du trenger

DET DU TRENGER

Du er nå gjennom sjekklisten, og har lært deg litt mer om Velocity. Nå er det på tide å dra ut og dele Nu Skin med verden! Disse nyttige verktøyene hjelper deg å gjøre bedriften du drømmer om til virkelighet.

 

tools 600x300

 

 


 

 

 

På denne siden

Bli kjent med noen av de verktøyene du har for hånden.

 

Nu Skin Products
NU SKIN PRODUKTER
Start-up Kits
PRODUKTKIT TIL OPPSTART
My Store App
MY STORE APP
My Site
MY SITE
Recurring Orders
GJENTATTE BESTILLINGER
My Workspace
MY WORKSPACE
Prospecting Tools
REKRUTTERINGSVERKTØY
PR Newsroom
PR/NYHETSROM
Get in touch
TA KONTAKT

 

 

 


 

 

 

Nu Skin produkter

Med en svært variert produktportefølje, tilbyr Nu Skin noe for absolutt alle. Uansett om du er interessert i høyteknologiske skjønnhetsapparater, løsninger for anti-aldring, sminke eller velvære- og livsstilsprodukter fra Pharmanex, finner du helt sikkert noe du virkelig liker.

 

SE PRODUKTKATALOGEN
SE PRODUKTINFORMASJONSSIDER
nuskin_products

 

 


 

 

Produktkit til oppstart

Du behøver ikke være usikker på hvilke produkter du skal starte med! Det brede spekter av produktkit til oppstart består av ferdige sett som er fine å begynne med. Spar opptil 17 % mens du ser gjennom Nu Skins portefølje og få en rabattkode med 15 % avslag på neste bestilling som en ekstra bonus!

FINN UT MER NÅ
Start-up Kits

 


 

 

My Store-app

Det har aldri vært lettere å dele produkter. Denne hendige appen tilrettelegger for å lage tilpassede tilbud på produktene du liker best, og dele dem med kunder og prospekter – fullfør med en personlig melding for å gi det lille ekstra, og alt er klart på bare noen få minutter. Lær mer om My Store-app eller last den ned her.

app store
google-play
My Store App

 

 


 

 

My Site

En liten bit av Nu Skin, bare for deg. Med My Site kan du gjøre akkurat det – lage en egen tilpasset side, slik at kundene kjøper produktene du liker best, mens provisjonen går til deg. Finn ut hvordan du setter opp My Site og lek deg med egne ideer!

 

LÆR MER OM MY SITE
My Site

 

 


 

 

GJENTATTE BESTILLINGER

En gjentagende bestilling – kjent som ADR, eller ‘Automatic Delivery Reward’-bestilling – er den enkleste metoden for å få tak i produktene du elsker, når du vil og med levering når du ønsker. Tenk på det som en abonnementstjeneste. Bare velg de produktene du vil gå for, så behandler vi bestillingen din en gang i måneden på en dag du selv velger. Det beste er at du får muligheten til å tjene opp produktpoeng for enhver bestilling. Som du så kan benytte til å innløse for dine favorittprodukter.

LÆR MER OM ADR-BESTILLINGER
Recurring Orders

 

 


 

 

MY WORKSPACE

Det er viktig å holde oversikt over egen fremgang, mens du bygger opp businessen din. Skaff deg en oversikt over kundene, salg og downlines, og se videre informasjon om de produktene du liker best –i tillegg til kampanjer og insentiver for å dele Nu Skin med verden.

VIS MEG
My Workspace

 

 


 

 

MATERIELL TIL PROSPEKTERING

Det er ikke snakk om at du drar ut tomhendt! Du kan skaffe deg all slags materiell om Nu Skins produkter og få eget kontorrekvisita, som visittkort, brosjyrene og mer i tillegg for å gjøre forretningen til din egen.

SE NU SKIN MARKEDSFØRINGSMATERIELL
Prospecting Materials

 

 


 

 

PR/nyhetsrom

Vi er et globalt selskap, og det er mye på gang her i Nu Skin. Få med deg det siste av nyheter fra rundt om i Europa når du stikker innom Nu Skins nyhetsrom, dedikert til PR. Følg med på pressemeldinger om selskapets økonomiske resultater, nye produktlanseringer, nylige utdelte priser og mye mer! Sjekk at du abonnerer på nyheter om det som skjer, så er du alltid med.

STIKK INNOM NYHETSROMMET
PR Newsroom

 

 


 

 

TA KONTAKT

Har du et spørsmål? Flott! Sponsoren din er en kilde til kunnskap om Nu Skin, og er alltid det beste stedet å begynne. Du finner kontaktinformasjon til egen sponsor i Workspace, så ta gjerne kontakt når du behøver det. Hvis du gjerne vil vite litt mer om et produkt, eller har noen spørsmål om en bestilling, hjelper vårt supportsenter hjelper gjerne.

TA KONTAKT MED KUNDESERVICE
Get in touch

 

 

 


 

 

 

ETT STEG IGJEN

Nå er du snart klar til å gå i gang! Før du går videre; skaff deg en oversikt over alle regler og retningslinjer som gjelder alle Brand Affiliates i Nu Skin.

 

FORTELL MEG MER