Er du fortsatt der?

FORTSETT

Spør ekspertene

Nu Skin jobber konstant med å finne innovative løsninger for å bygge ut forretningen din. Dette gjør vi for å sikre at du har den beste mulighet for å lykkes og nå målene dine med Nu Skin.

Uansett om det er banebrytende ageLOC-vitenskap, antialdringsprodukter i verdensklasse, vår fantastiske salgskompensasjonsplan eller nye apps til mobilen, vi har alltid vært og vil fortsette med å være innovative. Her er noen av selskapets ressurser som du kan bruke til å bygge opp forretningen din:

 

YouTube
Visste du at Nu Skin har en egen YouTube-kanal hvor du kan se og dele alle våre Nu Skin videoer med andre helt gratis? Klikk her for å se nå.

 

Visittkort etc.
Få gang i forretningen din og sørg for at de du snakker med har dine kontaktopplysninger med dine egne Nu Skin visittkort. Logg på My Office for å finne visittkort, plakater og mye annet som hjelpe deg til å gi din Nu Skin forretning et profesjonelt inntrykk.

 

Markedsføringsmateriale
Vi vil at de best mulige ressursene skal være tilgjengelig for deg for å hjelpe deg med å lykkes. Vi har et stort utvalg av markedsføringsmateriale som dekker alle behov. Kikk i My Office og www.nuskin.com for å se alle de forskjellige markedsføringsmaterialene vi har å by på for å hjelpe deg videre.  

 

Nu Skin mobil app
Nu Skins mobil app gir deg en hurtig og bærbar mulighet for å dele Nu Skins forretnings-og produktmulighet med andre. Applikasjonen er laget som en hel serviceapp hvor du kan shoppe, dele presentasjoner, følge med på V&G, se de nyeste Nu Skin videoene og registrere nye kunder og distributører på mobilen din. Applikasjonen er tilgjengelig for iPad, iPhone og android mobiler.

 

Kundeservice
Våre kundeservicerepresentanter er her for å hjelpe deg med din Nu Skin-konto og forretning. De registrerer ordrer, nye distributører og kunder, svarer på spørsmål om levering, tekniske problemer etc. Nu Skins kundeserviceteam blir konstant rangert som en av de beste i bransjen og dette er en av de mange fordelene ved Nu Skin. Finn kontaktopplysninger her.

 

Distributørservice
Her kan du få hjelp med spørsmål om provisjon eller annet som angår distributørkontoen din. De kan forklare detaljene rundt salgskompensasjonsplanen og andre emner som for eks. provisjonsutbetaling, bonuser og kvalifisering. Finn kontaktopplysninger her.

 

Produktservice
Produktserviceteamet er her for å hjelpe deg med spørsmål du måtte ha om Nu Skin- og Pharmanex-produktene. Vi vet at det er vanskelig å vite svaret på alle spørsmålene du kan få om produktene våre og derfor har vi et team som kan hjelpe deg når du trenger det (du kan også finne mye informasjon om produktene på nettsidene våre). Alle medlemmene av teamet har en vitenskapelig utdannelse og har fått lang opplæring om vitenskapen bak Nu Skin- og Pharmanex-produkter så du er sikret den vitenskapelige støtten du trenger for å byge opp forretningen din. Du kan ta kontakt med dem ved å sende en e-post via hjelpesiden her.

 

Executive Support
Når du har blitt Executive, får du tildelt din personlige Account Manager. Din Account Manager er kanskje den viktigste personen å bli kjent med i selskapet. Våre Account Managers erstatter ikke rollen din upline spiller, men de har som mål å overgå forventinngene dine med den støtten du trenger underveis. Helt spesifikt kan din Account Manager bidra med viktige opplysninger om hvordan det går med forretningen din, siste nytt fra selskapet, lukrative insentiver og bonuser, provisjonsutbetalinger, informasjon om Nu Skins salgskompensasjonsplan, i tillegg til personlig oppfølging av forretningen din.

 

Opplæring på nettet
Gå til treningssiden for å se en oversikt over hvordan du bruker nettsidene vår.

 

Sosiale medier
I tillegg til YouTube har Nu Skin også Facebook-sider og en Flickr-konto.

 

The Source
"The Source" er stedet for å finne ut mer om Nu Skin. Les hva ledelsen i Nu Skin skriver, se nye artikler hver dag, bilder fra Nu Skin events, selskapets videoer, les hva som skrives om Nu Skin i media og følg oss på sosiale mediasider.

 

Volum og geneologi (V&G)
V&G er din personlige oversikt over dine månedlige volumaktiviteter. Se provisjonsoversikter, følg med på organisasjonen din, få oversikt over volumene og les om det du trenger for å følge og oppnå vekst i forretningen din. Logg på kontoen din via My Office.

 

E-post
Når du registrerer deg hos Nu Skin mottar du automatisk e-post fra oss. Hold øye med innboksen din for oppdateringer om selskapet, tilbud, nyheter og mye mer. Sørg for at du sjekker innboksen din ofte, for dette er en av de viktigste kommunikasjonsmetodene vi bruker.