Er du fortsatt der?

FORTSETT

ageLOC Boost

 

ageLOC Boost System: Introduksjon

 

 

 


 

ageLOC Boost System: Beste praksis for vedlikehold

 

 

 

Oppdag mer

 

 


 

Ofte stilte spørsmål

 

1. Hvordan lader jeg ageLOC Boost-apparatet mitt? 

 

1. Før lading må du sørge for at både apparatet og den magnetiske laderen er helt tørre. 

2. Plasser apparatet på den magnetiske laderen. Pass på at magnetene posisjoneres riktig. Sett USB-kabelen inn i en strømkilde (f.eks. datamaskin eller USB-kontakt). 

3. Under oppladingen lyser berøringsflatens indikatorer opp, fra én til seks striper, mens de blinker.  

4. Lad ageLOC Boost-apparatet helt opp. Når apparatet er fullt oppladet, slutter lysene å blinke av og på, og LED-lyset forblir svakt opplyst.

 

 

2. Hvorfor må jeg smøre Activating Serum på apparatets hode, og ikke direkte på huden min?

 

Dette er for å sikre at spenningen ledes effektivt. Hvis produktet påføres direkte på huden, kan Activating Serum delvis tørke ut på deler av ansiktet før du kommer til med apparatet. Derfor anbefaler vi også å bruke apparatet på halve ansiktet om gangen.  

 

 

3. Kan jeg bruke hvilket som helst produkt/serum med ageLOC Boost-apparatet?

 

For best mulig resultat, anbefaler vi at du bare bruker apparatet med ageLOC Boost Activating Serum. Det er fordi vi utviklet Activating Serum basert på forskning for å sikre at den unike og patentsøkte Variable Pulse Microcurrent brukes mot huden på en effektiv måte. Vi samarbeidet med vårt team av globalt anerkjente eksperter for å utvikle ulike formler og finne den som leder det spesifikke spenningsnivået på beste måte og påfører hovedingrediensenes fantastiske fordeler. Vi har fokusert nøye på hver eneste detalj og valgt ut riktige ingredienser og konsentrasjoner av disse med omhu.
Den endelige formelen styrker balansen i ledningsevnen samtidig som den gir alle de fantastiske fordelene perfekt, og den er full av effektive ingredienser. Helhetlig bruk av systemet er den eneste måten du kan sikre at huden får best mulig utbytte fra ageLOC Boost-systemet.

 

4. Kan jeg bruke ageLOC Boost-apparatet i dusjen? Er det vanntett? 

 

Du bør ikke bruke ageLOC Boost i dusj eller badekar. Apparatet er ikke vanntett (det er vannbestandig). Du bør også bruke systemet etter at du har dusjet, da Activating Serum er et produkt du bør la tørke naturlig inn i huden og ikke vaske det bort. Du kan gjerne skylle av ageLOC Boost-apparatet med vann, bare det ikke senkes helt ned i vann.

 

 

Se alle Ofte stilte spørsmål

 

 


 

Last ned våre nyttige ressurser

 

nu-skin-ageloc-boost-user-manual-digital-device-care-image
nu-skin-ageloc-boost-faq-device-care-image

 

 


 

Trenger du å bytte ut apparatet ditt?

 

 

Skjema for forespørsel om apparatbytte

 

Hvis du ikke finner en løsning på problemet, kan du sende inn en bytteforespørsel. Pass på at du har bestillingsnummeret tilgjengelig, i tillegg til apparatet som er skadet for å sjekke serienummeret og batchkoden.

 

Klikk her for å fylle ut skjemaet.

 

 

 

Finner ikke det du leter etter?

 

 

Kontakt kundestøtte