Møt barna

Møt barna

Så godt som alle land i verden har sultne barn, men Nourish the Children® VitaMeal leveres til de steder der barna trenger det mest. For mer informasjon om levering av VitaMeal kan du lese vår destinasjonsrapport.

 

COPY_OF3

MALAWI, AFRIKA

MER ENN 94 MILLIONER MÅLTIDER HAR BLITT DISTRIBUERT I AFRIKA.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Janet Banda led av alvorlig underernæring og var ute av stand til å gå eller snakke da et barnehjem tok henne inn. Etter en uke med VitaMeal begynte den tynne kroppen hennes å normalisere seg. Nå kan hun løpe, leke og lære sammen med de andre barna. Nå har hun håp.

 

kids_2

KINA

MER ENN 47 MILLIONER MÅLTIDER HAR BLITT DISTRIBUERT I ASIA

 

Xie Rongxue er 11 år og går i fjerde klasse. Familiens årlige inntekt tilsvarer $75 (US). Faren får behandling på sykehuset for en leversykdom, så hennes 16 år gamle bror sluttet på skolen for å hjelpe til på gården. VitaMeal-donasjoner sikrer at Xie og hennes familie får den næringen de trenger.

 
Pict6088

BOLIVIA

MER ENN FEM MILLIONER MÅLTIDER HAR BLITT DISTRIBUERT I AMERIKA.

 

Tupiza er en syv år gammel gutt som begynte å jobbe i gruvene for å  hjelpe familien  etter at faren hans døde for noen få år siden. Han pleide å spise et måltid om dagen og tygget coca-blader for å stilne sulten og holde seg våken. Nå mottar han et ekstramåltid fra VitaMeal og han gjør det mye bedre på skolen.

Divider