Er du fortsatt der?

FORTSETT

Globalt problem, unik løsning

Globalt problem, unik løsning

Utfordringen

 

Ifølge World Food Programme:

 

  • Feil- og underernæring er dødsårsaken til nesten halvparten (45%) av barna som dør før de fyller fem år – 3,1 millioner barn hvert år.
  • 66 millioner barn i grunnskolen sitter sultne i klasserommet verden over; 23 millioner av dem i Afrika.

 

Når millioner av barn dør hvert år av årsaker relatert til underernæring, er det åpenbart at den eksisterende humanitære innsatsen på dette området globalt sett ikke er tilstrekkelig.

Løsningen

 

Nourish the Children-initiativet er Nu Skins løsning for kontinuerlig og økende tilgang på næringsrik mat til de barna som trenger det mest. Nu Skins salgsledere og kunder kan bidra til viktige humanitære tiltak på fast basis. Forretningsprinsipper og provisjon på kjøp av VitaMeal skaper et mer bærekraftig program. Mange humanitære initiativer er basert på engangsdonasjoner eller tidsbegrensede kontrakter, mens Nourish the Children har gitt et rammeverk for stabil, bærekraftig levering av mat siden 2002.

Humanitær innovasjon

Hvordan Nourish the Children fungerer

TRINN 1

Næringsrike VitaMeal produseres i kontrakterte fabrikkanlegg i Malawi, Kina og USA.

TRINN 2

Salgsledere og kunder kjøper VitaMeal.

TRINN 3

Man kan velge å beholde eller donere de VitaMeals man har kjøpt. Nu Skin sørger for donasjoner til tredjeparts veldedighetsorganisasjoner.

TRINN 4

Veldedighetsorganisasjonene transporterer og distribuerer donerte VitaMeals til underernærte barn verden over.

RESULTAT = FLERE ENN 130 000 BARN FÅR NÆRINGSRIK MAT HVER DAG, UNNGÅR Å BLI SITTENDE FAST I FATTIGDOMSFELLEN OG KAN UTVIKLE SEG SOM DE SKAL.

Våre veldedighetspartnere

 

Mens VitaMeal i seg selv er viktig for barns liv, er donasjonene mer enn bare måltider. De gir også konkrete muligheter til å forbedre liv gjennom jobber, utdannelse og undervisning i selvhjelp.

 

Får barna til skolen

VitaMeal-donasjoner blir generelt distribuert gjennom skoleprogrammer, da foreldre som lever i fattigdom ofte vil sende barna sine på skolen for å få et gratis måltid i stedet for holde dem hjemme for å jobbe. Dette gjelder spesielt for jenter. Verdensbanken hevder at «ingen investeringer er mer effektive for å nå utviklingsmål enn å utdanne jenter.»

 

Sikrer stabile donasjoner

Som et sosialt forretningsinitiativ, legger Nourish the Children® til rette for konsekvente og økende matdonasjoner ved å tilby mulighet for å kjøpe, donere og promotere VitaMeal. Provisjonen er inkludert i prisen på maten og gjør at Brand Affiliates kan investere tid og ressurser på å oppfordre andre til også å gjøre en innsats mot underernæring. VitaMeal-donasjonen din øker med et match-program fra Nu Skin®.

 

Økonomiske muligheter

VitaMeal-fabrikker i Malawi og Kina reduserer transportkostnader og styrker den lokale økonomien.

 

Bidrag til selvforsyning

Noen av inntektene fra VitaMeal doneres til Nu Skin Force for Good Foundation® og støtte til utdanning innen jordbruk i landsbyen Mtalimanja i Malawi. Økt gårdsproduksjon kan en dag minske behovet for matvarehjelp i Malawi.