Globalt problem, unik løsning

Globalt problem, unik løsning

 

Å GJØRE EN FORSKJELL I BARNS LIV

 

Nourish the Children-initiativet er Nu Skins løsning for å gi en konsekvent og økende tilgang på næringsrik mat til verdens mest trengende barn. Det enkle konseptet lykkes ved å selge mat med høyt næringsinnhold - VitaMeal - og deretter hjelpe folk med å donere kjøpene til en tredjeparts non-profit organisasjon, som har spesialisert seg på å distribuere mat til mennesker som lider av underernæring og hungersnød.

 

Den primære samarbeidspartneren til Nourish the Children® er Feed The Children, en av USAs største veldedighetsorganisasjoner. Organisasjonen har spesialisert seg på å distribuere millioner av kilo mat hvert år til familier i mer enn 60 land. Feed The Children distribuerer VitaMeal uten ekstra kostnader, og leverer jevnlig rapporter som dokumenterer at maten er mottatt av de mest trengende.

 

Ved å donere produkter i stedet for penger, vet de som donerer nøyaktig hvordan deres bidrag blir brukt og kan være sikre på at donasjonene gjør en forskjell i barns liv.

 

 

ntc_en

 Våre veldedighetspartnere

 

Mens VitaMeal i seg selv har en viktig innvirkning på barns liv, er donasjonene mer en bare måltider. De gir også konkrete muligheter til å forbedre liv gjennom jobber, utdannelse og undervisning i selvhjelp.

 

Får barna til skolen

VitaMeal-donasjoner blir generelt distribuert gjennom skoleprogrammer, da foreldre som lever i fattigdom ofte vil sende barna sine på skolen for å få et gratis måltid i stedet for holde dem hjemme for å jobbe. Dette gjelder spesielt for jenter. Verdensbanken hevder at "ingen investeringer er mer effektive for å nå utviklingsmål enn å utdanne jenter."

 

Sikrer konstant donasjonsflyt

Som et sosialt forretningsinitiativ legger Nourish the Children® til rette for konsekvente og økende matdonasjoner ved å tilby en mulighet for å kjøpe, donere og promotere VitaMeal. Kommisjonen er inkludert i prisen på maten og gjør at distributører kan investere tid og ressurser på å oppfordre andre til også å kjempe mot feilernæring. Din VitaMeal-donasjon øker med et match-program fra Nu Skin®.

 

Økonomiske muligheter

VitaMeal-fabrikker i Malawi og Kina reduserer transportkostnadene og styrker den lokale økonomien.

 

Bidrag til selvforsyning

En del av inntektene fra VitaMeal doneres til Nu Skin Force for Good Foundation® for å støtte utdanning i jordbruk i landsbyen Mtalimanja i Malawi. Økt gårdsproduksjon kan en dag minske behovet for matvarehjelp i Malawi.

Divider