Er du fortsatt der?

FORTSETT

Bli ambassadør

Bli ambassadør

Ambassadør

En Nourish the Children®-ambassadør er en som ikke bare har donert mat til sultne barn gjennom NTC, men som også har gjort NTC til en personlig sak. En ambassadør har sammen med sitt første nivå (personlig sponsede kunder og Brand Affiliates) forpliktet seg til å donere til sammen 16 poser VitaMeal hver måned. Det betyr å donere minst 4 poser personlig hver måned, i tillegg til at man har inspirert sitt førstenivå til å donere nok poser til at det sammenlagt blir 16 hver måned. Det er mulig med mange variasjoner av kombinerte donasjoner, for eksempel:


• 4 poser personlig + 12 første nivå
• 5 poser personlig + 11 første nivå
• 10 poser personlig + 6 første nivå
• 16 poser personlig + 0 første nivå

 

Etter to påfølgende måneder med donasjon av 16 poser blir en Brand Affiliate ambassadør.
Ambassadører mottar en egen Nourish the Children® ambassadør-pin og et diplom.

1-år ambassadør, 2-år ambassadør, etc.

Hvert år en ambassadør fullfører Nourish the Children® ambassadørkrav, sendes et nytt sertifikat til betegne antall år de har vært en Nourish the Children ambassadør (1 år, 2 år, 3 år ambassadør, etc.) I tillegg vil en ekstra pose med VitaMeal bli sendt i ambassadørens navn for å mate flere sultne barn over hele verden.

Når man har vært ambassadør i fem år mottar man “Mor og barn”-statuen. Dette er en vakker, håndskåret afrikansk trestatue av en kvinne som bøyer seg ned for å løfte opp et barn. Statuen representerer de tusenvis av barn som ambassadørene metter hver dag.

Chief Ambassador

En Chief Ambassador er en ambassadør som har inspirert tre andre på første nivået i organisasjonen sin til også bli ambassadører i den samme måneden. Dette er personer som virkelig forplikter seg til å gi næring til barn. Dette vises gjennom deres anstrengelse til å motivere andre til å delta.

En Chief Ambassador mottar en egen Nourish the Children® Chief Ambassador-pin og et diplom.

Etter ett år som Chief Ambassador mottar man en håndlaget afrikansk trestokk. Stokken ble ifølge tradisjonen kun gitt til landsbyhøvdingen. Den symboliserer en person med makt, innflytelse og kjærlighet til sitt folk. Høvdingstokken gis til Nourish the Children® Chief Ambassadors for å anerkjenne deres uselviske engasjement i å mette sultende barn.

Når man blir 5-år Chief Ambassador mottar man en vakker reproduksjon av Nourish the Children®-maleriet som representerer de 120 000 måltidene som har blitt donert og de mange smilende ansiktene som disse måltidene har bragt til sultende barn rundt i verden.