Nourish the Children

Nourish the Children – et unikt konsept

Vår unike løsning


Nourish the Children-initiativet (NTC) benytter forretningsmetoder for å bekjempe underernæring hos barn på en bærekraftig måte. Programmet sørger for næringsrike måltider - VitaMeal - som er utviklet av Nu Skins ernæringseksperter. Selskapets salgsledere, kunder og ansatte kan kjøpe VitaMeal og velge å donere måltidene til en tredjeparts non-profit-organisasjon, som spesialiserer seg på å distribuere hjelp til ofrene for underernæring og hungersnød. Siden 2002 har Nu Skin og selskapets salgsledere, kunder og ansatte donert ca. 650 millioner måltider til underernærte barn rundt omkring i verden. Distributørene får utbetalt provisjon, på samme måte som med andre Nu Skin-produkter, og Nu Skin har en fortjenestemargin på hvert salg av VitaMeal, som er lavere enn fortjenestemarginen på så å si alle andre Nu Skin-produkter.

 

Hvorfor Nourish the Children?

 

Med Nourish the Children har du tillit til donasjonen. Du vet hva pengene dine kjøper: Næringsrike VitaMeal. Du vet hva donerte VitaMeals blir brukt til: Å gi mat til barn i nød. Du vet at det kommer mye ut av donasjonene dine gjennom match-donasjoner og prosjekter for utdannelse og sykdomsforebygging. Du vet at du gjør en forskjell - flere enn 120 000 barn rundt omkring i verden får næring hver dag.

 

Kjøp og doner en pose VitaMeal hver måned og oppfordre andre til å gjøre det samme.

 

 

nourish the children

Milepæl på 650 millioner

 

I oktober 2019 feiret Nu Skin milepælen 650 millioner kjøpte og donerte måltider gjennom Nourish the Children-initiativet siden grunnleggelsen i 2002. Nu Skins organisasjonspartnere har levert VitaMeals i mer enn 50 land, og gitt næring til 120 000 barn hver eneste dag.

 

«Nourish the Children har som mål å spre håp til underernærte barn. Jeg har stor tro på at programmet vil endre livene deres! Det vi har gjort for programmet opptar kanskje 5 prosent av våre liv, men det er 95 prosent av hvem vi er. På vegne av Nu Skin og barna vil jeg gjerne uttrykke min takknemlighet for all kjærligheten og alle donasjonene!» Blake Roney, grunnlegger av Nu Skin

 

Nu Skins veldedighetspartnere har gjennom initiativets levetid rapportert at kjøp og donasjoner av VitaMeal har hjulpet barn i mer enn 50 land.