Nourish the Children

Nourish the Children® – et unikt konsept

Nourish the Children-initiativet (NTC) benytter forretningsmetoder for å bekjempe underernæring hos barn på en bærekraftig måte. Programmet sørger for næringsrike måltider - VitaMeal - som er utviklet av Nu Skins ernæringseksperter. Selskapets salgsledere, kunder og ansatte kan kjøpe VitaMeal og velge å donere måltidene til en tredjeparts non-profit-organisasjon, som spesialiserer seg på å distribuere hjelp til ofrene for underernæring og hungersnød. Siden 2002 har Nu Skin og selskapets salgsledere, kunder og ansatte donert ca. 650 millioner måltider til underernærte barn rundt omkring i verden. Distributørene får utbetalt provisjon, på samme måte som med andre Nu Skin-produkter, og Nu Skin har en fortjenestemargin på hvert salg av VitaMeal, som er lavere enn fortjenestemarginen på så å si alle andre Nu Skin-produkter.

 

Hvorfor Nourish the Children?

 

Med Nourish the Children har du tillit til donasjonen. Du vet hva pengene dine kjøper: Næringsrike VitaMeal. Du vet hva donerte VitaMeals blir brukt til: Å gi mat til barn i nød. Du vet at det kommer mye ut av donasjonene dine gjennom match-donasjoner og prosjekter for utdannelse og sykdomsforebygging. Du vet at du gjør en forskjell - flere enn 120 000 barn rundt omkring i verden får næring hver dag.

 

Kjøp og doner en pose VitaMeal hver måned og oppfordre andre til å gjøre det samme.

 

 

nourish the children

Nu skin feirer donasjonen av 650 millioner måltider til underernærte barn gjennom Nourish the Children-initiativet.

 

I oktober 2019 feiret Nu Skin Enterprises, Inc. å ha nådd en milepæl på 650 millioner måltider kjøpt og donert gjennom selskapets Nourish the Children-initiativ (NTC) siden starten i 2002. Underernærte barn får et ekstra næringsrikt måltid, VitaMeal®, fra en av NTCs tredjeparts samarbeidspartnere, som følge av at Nu Skins salgsledere, kunder og ansatte kjøper og donerer sekker med mat.

 

“Flere enn 130 000 underernærte barn får mat rundt omkring i verden, takket være de sjenerøse donasjonene fra Nu Skin-familien,” sa Steven J. Lund, styreleder og Executive Director, Nourish the Children. “Vi er takknemlige for alle som støtter Nourish the Children, og innser samtidig at vi burde gjøre mye mer. Jeg håper vi sammen kan fortsette med å gjøre en forskjell i barns liv og gi dem håp om en bedre fremtid.»

 

Nu Skins veldedighetspartnere har gjennom initiativets levetid rapportert at kjøp og donasjoner av VitaMeal har hjulpet barn i mer enn 50 land.