Er du fortsatt der?

FORTSETT

 

Nourish the Children*

Nourish the Children er et profittbasert sosialt tiltak som styrker fremtidige generasjoner, én porsjon av gangen. 

 

 

 

*Nå serverer vi flere måltider enn nevnt i denne videoen. Se mer oppdatert informasjon under.

 

 

Gi næring til fremtidige generasjoner

 

Ingen barn skal gå sultne. Det er fundamentet for Nu Skins Nourish the Children. Med VitaMeal gir vi underernærte barn svært næringsrike måltider, utviklet av våre egne ernæringseksperter.

Hver sekk med VitaMeal blir solgt av Nu Skin og så donert til tredjeparts ideelle organisasjoner, som spesialiserer seg på distribusjon av mat til barn som lider av sult og underernæring. Nourish the Children er ikke en ideell organisasjon, det er et profittbasert tiltak. Vi har troen på at denne kampanjen er bærekraftig hvis vi gir insentiver for kjøp av VitaMeal. Det vil hjelpe verden på sikt.

 

 

 

nu-skin-nourish-the-children-icon-children

Ca. 120 000 barn hver dag

 

nu-skin-nourish-the-children-icon-meals

Mer enn 800 millioner måltider donert over hele verden siden lansering

 

nu-skin-nourish-the-children-icon-countries

Aktiv i mer enn 50 land

 

 

 

Hvorfor vi fokuserer på underernærte barn


 

 

 

Hvert år dør mer enn 1,3 millioner barn1 under fem år som et resultat dårlig ernæring. Ytterligere 66 millioner barn2 går sultne på skolen på barnetrinnet, med 23 millioner2 av disse barna i Afrika alene. Vi synes at vi har et ansvar for å bidra til eksisterende humanitære tiltak for å løse denne krisen på alle måter vi kan. Ved å kjøpe VitaMeal, bidrar du også.

 

Kilde:
1https://www.worldhunger.org/world-child-hunger-facts/#:~:text=Approximately%203.1%20million%20children%20die,disease%20(UNICEF%2C%202018a).​
2https://www.worldhunger.org/world-child-hunger-facts/


Se hva vi får til i Malawi

 

Mer informasjon om VitaMeal

 

Hva er det?


VitaMeal er et næringsrikt, vegatarisk måltid uten melkeprodukter, spesielt utviklet for underernærte barn. Hovedingrediensene er også nøye utvalgte for å passe med det vanlige kostholdet i hver region. På den måten harmonerer VitaMeal med unike smaksløker og kulturer i forskjellige land. Hver sekk inneholder 30 barneporsjoner. Det gir et sunt måltid mat til ett barn hver dag i en hel måned.

Gjør deg kjent med Vitameal

 

 

Mer enn et måltid.


VitaMeal gir mer enn næring til kroppen. Det gir også næring til hodet. VitaMeal fordeles vanligvis ut gjennom programmer i skolen, og på den måten oppfordres foreldre til å sende barna sine på skolen, og bidrar til at de får en utdannelse. Nu Skins innleide produksjonsanlegg i Malawi gir også jobber og muligheter for økonomisk utvikling, mens noen inntekter fra VitaMeal doneres til Nu Skin Force for Good Foundation for å finansiere landbruksutdanning i Mtalimanja, en landsby i Malawi. Her får bønder mer kunnskap om selvforsyning og gårdsproduksjon. Dette vil en dag kunne dempe behovet for matforsyning til Malawi.

Finn ut mer

 

 

 

 

Hvordan fungerer det?

 

VitaMeal produseres i leide produksjonslokaler, og mange av disse ligger i Malawi. De finnes også i Kina, Argentina og USA.

Brand Affiliates og kunder kan kjøpe og donere sekker med VitaMeal.

Spesialiserte ideelle organisasjoner tar hånd om logistikken ved å samle inn, transportere og dele ut donasjonene til dem som trenger det.

Donasjonene gir næring til barn i land som Malawi. Til dags dato er over 800 millioner måltider delt ut.

 

 

 

 

Vår partner i Malawi

 

 

 

Feed The Children

 

Feed the Children er vår viktigste partner på global basis, og det er en internasjonal ideell organisasjon som fokuserer på bekjempelse av sult i hele verden og deler ut flere millioner kilo med mat i mer enn 60 land hvert år. Den leverer, som den tredje største ideelle organisasjonen i USA, den ekspertisen og distribusjonen vi trenger for å løfte tiltakene til neste nivå.

 

 

Hvor er Nourish the Children aktive?

 

 

 

 

Mens andre regioner konsentrerer oppmerksomheten på områder som Kina og Latin-Amerika, retter vi alle tiltak i Europa og Afrika mot det arbeidet vi legger ned i Malawi. Du finner ut mer om hvordan bidraget fra deg gjør en forskjell ved å klikke gjennom under.

 


Gjør deg kjent med Nu Skins prosjekt i Malawi

 

 

Hvordan kan du delta?

 

nu-skin-force-for-good-participation-vitameal-image

1. Ved kjøp av VitaMeal

Du kan kjøpe VitaMeal i nettbutikken som ethvert vanlig produkt. Hvert salg genererer profitt og provisjon, på samme måte som alle de andre varene våre, men måltidene doneres direkte til en tredjeparts veldedig organisasjon i Malawi. Vi tilbyr forskjellige alternativer avhengig av hvilket marked du befinner deg i.

 

Kjøp VitaMeal

 

 

nu-skin-force-for-good-participation-vitameal-matching-program-image

2. Gjennom Nu Skin Enterprises’ Matching Programme

Når du donerer til Nourish the Children (NTC), donerer Nu Skin Enterprises en andel også.
For hver donasjon av fem poser, donerer også Nu Skin én poser, som gir mat til enda et barn i 30 dager. Men du trenger ikke å gjøre dette alene! Hver gang vi i Nu Skin samlet sett donerer åtte poser gjennom ordningene for én pose eller to poser, legger selskapet selv til én pose.

 

Gjør deg kjent med programmet vårt

 

 

nu-skin-force-for-good-participation-vitameal-adr-image

3. Gjør det til en Automatic Delivery Reward (ADR) for månedlig kjøp

Når du legger VitaMeal til Automatic Delivery Reward (ADR), kjøper du det samme og gir den samme donasjonen hver måned, til du velger å forandre det. Dette krever minst stress fra deg, men det bidrar også til langvarig støtte for barn i nød. Som en ekstra bonus får du produktpoeng som kan brukes til å kjøpe andre produkter fra Nu Skin.

 

Gjør det til en Automatic Delivery Reward (ADR)

 

 

 

*Nu Skin er en kommersiell distributør av produkter for ernæring og hudpleie, og er notert på New York-børsen (NUS). Nourish the Children er et initiativ fra Nu Skin, og i enkelte stater registrert som et kommersielt samarbeidsprosjekt. Initiativet gjør Nu Skins Brand Affiliates og kunder i stand til å kjøpe VitaMeal fra Nu Skin og donere det til veldedige organisasjoner for å hjelpe å løse dette komplekse verdensproblemet med å mate feilernærte barn. Prisen på VitaMeal inkluderer produksjonskostnader, generelle kostnader, distribusjon og salg. På samme måte som med andre Nu Skin-produkter, får Brand Affiliates betalt en provisjon, og Nu Skin har en fortjenestemargin fra hvert salg av VitaMeal.