Er du fortsatt der?

FORTSETT

 

Force for Good Foundation

Nu Skin Force for Good Foundation er en veldedig organisasjon hvis livsoppgave er å gjøre forholdene bedre for barns helse, utdanning og økonomiske omstendigheter, og med det gir vi håp om en bedre fremtid.

 

 

 

nu-skin-force-for-good-foundation-improving-lives

Vi gjør barns liv bedre

 

Nu Skin er grunnlagt på tanken om å gi noe tilbake. Det er selve kjernen av hvem vi er, og hva vi gjør. Nu Skin Force for Good Foundation er en veldedig organisasjon som ble opprettet i 1998 med formålet om å ytterligere forbedre barns liv i hele verden gjennom å tilby håp om et liv uten sykdom, analfabetisme og fattigdom.

 

 

 

nu-skin-force-for-good-foundation-icon-years

Aktive i over 20 år

 

 

nu-skin-force-for-good-foundation-icon-children

Har hjulpet over 100 000 barn

 

 

nu-skin-force-for-good-foundation-icon-countries

Har nådd frem til over 50 land

 

 

Gode gjerninger er uten grenser

 


 

 

Fra den dagen vi grunnla Nu Skin Force for Good Foundation har vi støttet hundrevis av flotte prosjekter i mer enn 50 land over hele verden. Du får mer informasjon om globale tiltak i alle Nu Skins regioner her, eller les videre for å finne ut mer om de som gjelder Europa og Afrika spesielt.

 

 

 

Hvilke tiltak investerer Europa og Afrika mest i?

 

MALAWI, AFRIKA

School of Agriculture for Family Independence – (SAFI)


Dette tiltaket gir undervisning om bærekraftig landbruk i Malawi ved Mtalimanja Village School. Elevene tilegner seg de nyeste metodene innen landbruk og vanning, som de tar med seg tilbake til landsbyene sine. Det viser seg at avlinger kan øke med opptil 700 % når metodene fra SAFI er implementert.

MALAWI, AFRIKA

Seeds of Hope


Donasjoner fra salget av Epoch Baobab Body Butter bidrar til skogplantingsprosjektet i Malawi. Dette tiltaket fokuserte først på de verdifulle baobao-trærne. I dag har tiltaket også utviklet seg til planting av flere tusen frukttrær, som hjelper de som bor der i hverdagen.

Oppdag Body Butter

MALAWI, AFRIKA

Wells of Hope


Også i dag er det store konsekvenser for mange som blir smittet av sykdom gjennom vann, som dysenteri i Malawi. Vi mener at ingen bør leve uten tilgang til rent vann, og Nu Skins brønnprosjekt i Malawi har store drømmer om å få det til å skje. Hver ny brønn gir tilgang til rent vann for omtrent 500 personer, og dermed unngår de sykdom, de som bor i landsbyene, på grunn av dårlig drikkevann.

Finn ut mer om Malawi

 

 

 

Alle midler som samles inn av Nu Skin Force for Good Foundation gis til spesialiserte tredjeparts organisasjoner vi har inngått partnerskap med. Nu Skin Force for Good Foundation overfører bare de donerte midlene, og er ikke involvert i lokale prosjekter som administreres av disse partnerne.

 


 

Globale tiltak

 

nu-skin-force-for-good-foundation-initiatives-seacology

Seacology

Denne organisasjonen fremmer partnerskap innen konservering, som er vinn-vinn for alle parter. Dette bidrar til bedre infrastruktur for dagens øysamfunn og verner om marine habitater for fremtidens generasjoner. Sammen verner de om øysamfunn over hele verden med sine unike habitater og helt spesielle kulturer. Det er takket være donasjoner gjennom salg av Nu Skins Epoch-produkter.

 

nu-skin-force-for-good-foundation-initiatives-disaster-relief

Krisehjelp

Det er helt avgjørende at vi reagerer raskt når det oppstår en naturkatastrofe. Force for Good Foundation har gått tidlig inn og donert ved katastrofer som skogbrannene i Australia og USA, orkanen på Bahamas, syklonen Idai i Malawi, Mosambik, Zimbabwe og koronapandemien.

 

nu-skin-force-for-good-foundation-initiatives-epidermolysis-bullosa

Epidermolysis Bullosa Medical Research Foundation

Nu Skin Force for Good Foundation har allerede donert millioner av dollar fra salg av Epoch til Epidermolysis Bullosa Medical Research Foundation (EBMRF) for å finne en kur for de alvorlige hudsykdommene i gruppen Epidermolyse Bullosa (EB).

 

 

 

Oppdag flere globale tiltak

 


 

Hvordan kan du delta?

 

nu-skin-force-for-good-participation-epoch-image

1. Epoch**

Hver gang du kjøper et Epoch-produkt vil Nu Skin donere 0,25 USD til Nu Skin Force for Good Foundation, som er en viktig bidragsyter til Seacology.

 

Oppdag Epoch-serien
nu-skin-force-for-good-participation-vitameal-image

2. VitaMeal*

Når du kjøper en sekk VitaMeal, gjør du mye bra på mer enn bare én måte. Du bidrar med et næringsrikt måltid til et underernært barn, men hvert kjøp omfatter også en donering til Nu Skin Force for Good Foundation. Det hjelper mennesker i nød over hele verden.

 

Oppdag VitaMeal
nu-skin-force-for-good-participation-donations-image

3. Donasjoner

Eller du kan donere penger, og selv bestemme beløpet. Dette gjør du gjennom Nu Skins verdensomspennende donasjonsskjema på forceforgood.org. Det lille ekstra hjelper, tross alt!

 

Gi en donering