Er du fortsatt der?

FORTSETT

 

Samfunnsstøtte

Vi skaper en sterk global familie når vi styrker lokalsamfunnene våre.

 

 

nu-skin-community-outreach-europe-to-world-image

Det begynner hjemme: Fra Europa til verden

 

Det å være en Force for Good har alltid vært en stor del av hvem vi er som et selskap. For oss begynner det hjemme, med våre mange tiltak for lokal samfunnsstøtte som foregår i Europa og Afrika. Siden 2020 har vi vært en stolt partner av European Leukodystrophies Association (ELA), en veldedighetsorganisasjon som hjelper og støtter familier som er rammet av disse komplekse sykdommene. Hensikten er å stimulere til videre forskning gjennom arbeidet med stiftelsen ELA, og gjøre folk i Europa og andre land bevisste på situasjonen.

 

Partnerskap med ELA

 

Vi gjør vårt for ELA


European Leukodystrophies Association støtter en fantastisk sak; hjelp til barn og familier som lider av disse sjeldne sykdommene som per i dag ikke kan kureres. Ett av stiftelsens viktigste mål er å forandre dette ved å finansiere kliniske forsøk over hele verden – noe vi er stolte av å bidra til.
Hvert år sender ELA flere forslag til forskningsprosjekter til det internasjonale forskningsmiljøet, og det oppmuntrer andre til å rette oppmerksomheten mot akkurat dette feltet. Frem til i dag har ELA bidratt til finansiering av over 500 prosjekter, og denne hjelpen beløper seg til 43,5 millioner euro*.


* Kilde: https://ela-asso.com/en/leukodystrophies/how-to-fight-leukodystrophies/medical-research/projects-funded-by-ela/

 

 

Hva er leukodystrofier?


Leukodystrofier er en gruppe sjeldne, genetiske sykdommer som ødelegger sentralnervesystemet hos barn og voksne. Symptomene varierer mye fra tilfelle til tilfelle, men for mange innebærer det tap av motoriske evner. Disse sykdommene påvirker mellom 20 og 40 nyfødte barn i Europa hver uke. I de fleste tilfeller med leukodystrofi, regnes en diagnose i barndommen med en forventet levetid på bare noen få år2.Kilde: 2https://brainfoundation.org.au/disorders/alzheimers-disease-2

 

Hvordan kan du hjelpe?

 

nu-skin-community-outreach-participation-ela-image

1. Donner gjennom Alvarum

Alvarum er en kronerullingsplattform som hvem som helst kan bruke til å samle inn penger til gode saker. Hvis du vil utfordre deg selv, som å løpe maraton, eller bare bidra økonomisk, er det lett å lage en profil for å donere, eller du kan donere anonymt.

Vi har allerede opprettet en egen side på Nu Skin for ansatte og Brand Affiliates som vil donere direkte til ELA. I noen land kan disse donasjonene gi et skattefradrag. Hvis det er tilfellet, får du automatisk et sertifikat via nettsiden.

 

Gi en donering

 

 

nu-skin-community-outreach-participation-v-shake-image

2. TR90 V-Shakes*

Oppdag TR90 V-Shakes: plantebasert proteinshake fra Pharmanex. Dette er skikkelig gode shakes med et høyt plantebasert proteininnhold, og uten kunstige fargestoffer eller konserveringsmidler. De passer perfekt til alle nivåer, fra nybegynnere til profesjonelle.

Når du blir en fan av TR90 V-Shakes, gjør du ikke bare noe positivt for å nå treningsmålene. Du gjør også gode ting for mennesker i nød. Hver gang du kjøper en pakke TR90 V-Shakes går 1 EUR direkte til ELA.

 

Kjøp nå

 

* Tilgjengeligheten av enkelte produkter kan variere fra land til land. For å undersøke tilgjengeligheten av et produkt, går du til den lokale versjonen av nuskin.com.


 

Lær mer om våre andre lokale tiltak

 

nu-skin-community-outreach-initiatives-ffg-day-image

Force For Good Day

Hvert år over hele verden setter ansatte i Nu Skin av en dag til å arbeide frivillig for en god sak og/eller samle inn penger for en ideell organisasjon. Dette er en av de sjeldne, konkrete handlingene som gjør Nu Skin så handlekraftig og spesiell når det gjelder verdier. Vi gjør det vi sier, og vi forsøker å gjøre verden til et bedre sted, en liten bit av gangen.

 

nu-skin-community-outreach-initiatives-global-outreach-image

Global rekkevidde

Nysgjerrig på hva som skjer i andre deler av verden? Ta en titt på Årsoversikten, en rapport, og få alle detaljene om Nu Skins aktiviteter.

 

Lær mer om våre verdensomspennende tiltak

 


 

 

 

Oppnår en utrolig milepæl