Nu Skin Force for Good Day

Force for Good-måned

Hos Nu Skin ønsker vi alle å være en forkjemper for det gode, både i våre egne lokalsamfunn og i resten av verden. I år gjør Nu Skin titusenvis av liv bedre ved å la ansatte og frivillige rundt om i verden støtte prosjekter i sine lokalsamfunn.

 

På vår årlige Force for Good-dag i juni, vier ansatte i hele EMEA-regionen tid og ressurser på å gjøre en forskjell i sine lokalmiljøer. Se noen av prosjektene her:

 

russia

Russland

 

I mai tilbrakte de ansatte i Nu Skin Russland en dag på kostskolen Khotkovo. Skolen gir et tilbud til barn på 16 og 17 år som har diagnoser knyttet til tale og artikulasjon. Medarbeiderne hjalp til ved en rekke aktiviteter, som opprydning av området omkring skolen, hagearbeid, organisering av lunsj og lek med barna.

neu

Nord-Europa

 

13. juni arrangerer Nu Skin Nord-Europa et event på kontoret i København hvor Brand Affiliates, venner og familie er velkomne. Vi skapte også oppmerksomhet rundt prosjektet ved kontorene våre i London og Oslo, hvor Brand Affiliates kunne donere penger. Målet er å samle inn 30 000 DKK for å kunne kjøpe 30 barnesenger til barnehjemmet St. Nicolae i Bukarest, Romania. Pengene ble samlet inn ved hjelp av aktiviteter på Force for Good-dagen i København og ved kontorene våre i Oslo og London.

brussels

Belgia

 

Nu Skin Belgias ansatte samlet over € 6000 som skal doneres til en lokal veldedighetsorganisasjon kalt Moeders voor Moeders (mødre for mødre). Denne organisasjonen støtter mødre med små barn som har økonomiske problemer ved å distribuere mat, barneklær, pleie- og skoleutstyr, senger, osv. Beløpet ble samlet gjennom en veldedig lunsj, tombola, talent-workshops, Miles for smiles-løp hvor man samlet penger for hver kilometer, og ved å selge hjemmelaget mat til kolleger.

za

Sør-Afrika

 

19. juni jobbet de ansatte fra Nu Skin Sør-Afrika frivillig på Kids Haven. En organisasjon opprettet i 1992 som hjelper hjemløse barn og barn i krise i Ekurhuleni-regionen i Sør-Afrika. De ansatte fant på morsomme aktiviteter sammen med barna og serverte dem lekker pizza til lunsj. Organisasjonen fikk også en sjenerøs donasjon, som dekket en stor del av det de trengte. Nu Skin Sør-Afrika håper å gjøre en forskjell i livene til barna på Kid Haven ved å besøke dem ofte og tilby kontinuerlig støtte gjennom hele året.

eastern europe

Ungarn

 

De ansatte fra Nu Skin Øst-Europa ga en hjelpende hånd til Budapest Honvéd Sport Club. Denne klubben gjør en fremragende jobb, ikke bare når det gjelder trening av fremtidens vinnere, men også i å utdanne barn i en sunn livsstil og gjøre dem vant til idrett, uavhengig av om de er barnehage, grunnskole eller videregående. De har også opplegg for funksjonshemmede barn. Og siden selv det beste teamet trenger en god leder, fikk de hjelp av 7-ganger europeisk mester og 6-ganger verdensmester Ákos Kállai (direktør for Honvéd’s moderne femkamp-seksjon og leder for ungdomslandslaget).

 

 

På hvilken måte vil du være en «Force for Good» denne måneden?

Besøk Facebook-siden vår og se hvordan du kan bidra.  Det kan være noe så enkelt som å gi en donasjon til en veldedig organisasjon i nærmiljøet ditt.  Alternativt kan du donere VitaMeal  eller kjøpe produkter fra Epoch-serien. Hver gang du kjøper et Epoch-produkt doneres 0,25 US$ til Nu Skin Force for Good Foundation. Pengene går til å finansiere ulike prosjekter rundt om i verden og får hundrevis av barn til å smile hver dag. I tillegg doneres € 4 til jordbrukslandsbyen Mtalimanja i Malawi ved kjøp av Epoch Force for Good Collection.