Historie

Historie

 

Fra selskapet ble grunnlagt i 1984, har Nu Skin Enterprises misjon vært å forbedre menneskers liv gjennom kvalitetsprodukter, gode forretningsmuligheter og en oppløftende og berikende kultur.

 

I en tale i 1993 brukte Blake Roney, styreformann og en av grunnleggerne av Nu Skin Enterprises, uttrykket "forkjemper for det gode" og delte sin visjon om hvordan han ønsket at selskapet, distributører og ansatte skulle være kjent i verden. Setningen uttrykte selskapets verdier og har senere blitt et sentralt tema i selskapets misjon og filantropiske tilnærming.

 

 

Den originale Force for Good-kampanjen ble introdusert sammen med Epoch-produktserien i 1996. Dette unike merket med hud- og hårpleieprodukter ble utviklet i samarbeid med verdens ledende etnobotanikere, dvs. forskere som studerer forholdet mellom planter og ulike kulturer. En donasjon på 25 cent fra salget på alle Epoch-produkter går til å bevare miljøene, språkene, livsstilen og tradisjonene til urfolk over hele verden.

 

 

To år senere så Nu Skin Enterprises behovet for å formalisere det filantropiske arbeidet i en offisiell stiftelse. Nu Skin Force for Good Foundation skulle primært gi støtte til barn og finansieres av salget av Nu Skins Epoch-produkter.

 

 

Fra det første prosjektet, som gikk ut på å støtte miljø og tradisjoner for familier i Falealupo-landsbyen i Vestre Samoa, og til hundrevis av humanitære prosjekter som støttes i mer enn 50 land i dag har Nu Skin Force for Good Foundation vært engasjert i å gjøre en forskjell for tusenvis, hvis ikke millioner av barn i kommende generasjoner.

 

 

Nu Skin Enterprises betaler alle overordnede og administrative kostnader for Nu Skin Force for Good Foundation, for å sikre at donasjonene går direkte til de som har bruk for hjelp.

 

Nu Skin Force for Good Foundation holder til i Provo i Utah og er en registrert 501(c)(3) non-profit organisasjon i USA.

 

 

Bli med Nu Skin Bli distributør