Er du fortsatt der?

FORTSETT

Samfunnsengasjementet

HJELP OSS Å BLI EN KILDE FOR GODHET

Å være en kilde for godhet har alltid vært en stor del av selskapsidentiteten vår, og en av måtene vi viser det på er gjennom samfunnsengasjementene våre. Det er en stor glede for oss å kunne meddele at vi har inngått et nytt partnerskap med organisasjonen European Leukodystrophies Association (ELA), en veldedighetsorganisasjon som jobber for å hjelpe og støtte familier rammet av leukodystrofier, for å stimulere til nyere forskning via deres engasjement med ELA-organisasjonen, og gjøre folk i Europa og andre land bevisste på situasjonen. Du kan finne ut mer om engasjementet på deres offisielle nettsted.

 

 

Doner nå

 

 


STØTTE SAKEN

heart-icon-blue-ffg

HVA?

Leukodystrofier er en gruppe sjeldne, genetiske sykdommer som skader sentralnervesystemet hos barn og voksne. Symptomene varierer mye fra tilfelle til tilfelle, men kan ofte innebære tap av motoriske evner, blant annet.

question-icon-blue

HVORDAN?

Målet vårt for 2020 og 2021 er å samle inn 100 000 € av ELAs bidrag på €500.000 til internasjonal forskning på nye behandlinger. Vi satser på å bli en viktig partner for ELA, men til dette trenger vi din hjelp.


SPØRSMÅL?

Hvis du i mellomtiden har spørsmål om ELA, Force for Good, eller hvordan du kan bidra, kan du gjerne ta kontakt med kundesenteret vårt.