Er du fortsatt der?

FORTSETT

Selskapets historie

Nu Skin Selskapets historie

Blake Rony, Sandie Tillotson og Steve Lund bestemte seg for å bygge et selskap som skulle kombinere innovative produkter til personlig pleie med ingredienser som er utskrevet av filosofien “alt det gode, ingen ting av det dårlige” og en forretningsmulighet som kunne tiltrekke gode selgere.

 

Det tok ikke lang tid før folk oppdaget forskjellen på Nu Skins unike forretningsmulighet og enestående produkter. Faktisk ble det første produktet så populært at det ble utsolgt på kun noen få timer. Folk likte produktene så godt at mange til og med tok med seg egne flasker og beholdere som grunnleggerne fylte med de unike blandingene med en vanlig skje.

 

Siden den gang har Nu Skin® demonstrert en enestående tilgang til forretninger. Vi begynte med et innovativt konsept med produkter av beste kvalitet, og unike og enestående globale forretningsmuligheter.

 

Kombinert med de urokkelige forpliktelsene til våre distributørledere, så har denne eksepsjonelle forretningsmodellen gjort selskapet vårt til et selskap verdt over 1 milliard dollar, og vi står fast ved våre kjerneverdier.

 

I dag har Nu Skin® skilt seg ut gjennom sin evne til å demonstrere at de virkelig har de beste menneskene, produktet, kulturen og mulighetene innenfor direktesalg, hudpleie og velværeindustrien. Som et av de fremste anti-aldringsselskapene setter Nu Skin® standarden.