Sidsel & Mari

Sidsel Humberset & Mari Harberg

sidsel_mary

Ik leerde Nu Skin voor het eerst kennen via de Pharmanex® BioPhotonic Scanner en LifePak, en lange tijd was ik een trouwe klant. Ik zag toen de zakelijke mogelijkheden niet in, maar Kjersti en Nicolai bleven contact met mij houden en hechtten veel belang aan goede follow-up. Ze zagen het potentieel dat ik niet in mezelf zag. Ik runde toen een groot fitnesscentrum in Bergen en was lid van verschillende raden van bestuur. Ik gaf ook les en verstrekte advies aan ondernemers. Mijn dagen zaten eivol en ik vroeg me soms af of het altijd zo zou zijn. Na enkele jaren als Nu Skin-klant woonde ik een van de bedrijfspresentaties van Nicolai bij en besloot ik de zakelijke kans te grijpen.

 

Mijn uplines en mentors Kjersti en Nicolai hebben me vanaf het begin veel gesteund, en nu kan ik nog altijd rekenen op hun steun. Hun advies was om leergierig te zijn, doelen te stellen en nooit op te geven!

 

Een van mijn doelen was om iets op te bouwen dat mijn kinderen konden erven. Logisch dus dat ik het bedrijf voorstelde aan mijn dochter Mari toen ze achttien jaar werd. Zo moeder, zo dochter. Het duurde echter een tijdje voor ze inzag hoe uniek deze kans was.  

 

Mari was begonnen aan een opleiding verpleegkunde, maar halfweg begon ze te twijfelen over haar studiekeuze en over de financiële situatie waarin ze zich zou bevinden zodra ze klaar zou zijn met haar studie. Ze besefte dat ze nooit het leven zou kunnen leiden dat ze wilde en dat ze haar dromen en doelstellingen niet zou kunnen realiseren met het inkomen van een verpleegster. Rond die tijd begon ze echt te begrijpen wat de zakelijke mogelijkheden van Nu Skin haar konden bieden. Ze besefte dat ze, met Nu Skin als zakenpartner, haar dromen en doelen wel kon bereiken. En dus besloot ze haar carrièrepad om te gooien en de kans te grijpen die Nu Skin haar bood.

 

Onze onderneming is sindsdien gegroeid en we vullen elkaar echt aan. We helpen elkaar. We zijn moeder en dochter, een band die nooit kapot kan gaan. We kennen elkaars goede en slechte eigenschappen en we weten ook dat onze onderneming alsmaar beter zal worden. We werken goed samen, dus voor ons was dit de juiste keuze.

 

In maart 2014 namen we deel aan de Ruby Trip, een van onze hoofddoelstellingen. We zullen die dagen nooit vergeten! Alles was voor ons voorzien en we werden op elke mogelijke manier verwend. Het bezoek aan het hoofdkantoor was erg speciaal: we hebben Steve Lund ontmoet en kwamen meer te weten over hoe de wetenschappers werken en wat het Nourish the Children-initiatief doet voor moeders met AIDS in Malawi. We waren o zo trots om zo'n zakenpartner te hebben.

 

De Ruby Trip was voor ons het begin van een avontuur om nog meer doelen te bereiken. Onze doelen worden alsmaar ambitieuzer naarmate we zelf groeien. Het is geweldig dat we de kans kregen om samen te werken, als twee generaties, met een uniek bedrijf en een unieke zakelijke kans. We kunnen nu onze dromen najagen en het leven leiden dat we wilden, zowel samen als apart.  

 

We bereiken onze doelen door samen te werken met anderen, en volgens ons is het erg belangrijk om de handen in elkaar te kunnen slaan met positieve en vriendelijke mensen. Onze belangrijkste partners zitten in ons team. Velen delen onze doelen en dromen; om een verschil te maken in hun eigen leven en in dat van anderen. In deze sector leer je niet alleen nieuwe mensen kennen, je leert ook veel bij over jezelf. Iedere dag leren we iets nieuws. Onze uplines zijn rolmodellen en aangezien dit een sector van duplicatie op meer dan één niveau is, streven we ernaar om op onze beurt rolmodellen te zijn voor onze downlines.

 

We zijn dankbaar voor de geweldige ondersteuning die we krijgen van Nu Skin, Jostein Bodal en het vakkundige team van Account Managers.

 

We kijken echt uit naar de weg die we nog voor de boeg hebben, en naar de toekomst die we voor ogen hebben met onze fantastische zakenpartner! Bedankt voor een unieke zakelijke kans die onze dromen waarmaakt.

 

Sidsel Humberset & Mari Harberg

 

Divider