Olga en Andrey Trofimovy

Olga en Andrey Trofimovy

olga_andrey

Voordat Olga en ik ons bij Nu Skin aansloten, hadden we een best succesvolle carrière. Ik heb zeventien jaar en Olga elf jaar gewerkt voor een van de beste vastgoedbedrijven van Rusland. Dankzij onze inzet en vastberadenheid zijn we erin geslaagd om een hoog succesniveau te bereiken. Iets wat maar weinigen ons nadeden in deze sector.

 

"Samenwerken als een team creëerde een synergetische effect!" Dat was het motto van ons gezin. We droomden, stelden ambitieuze doelen, volgden het plan voor succes en gingen van de ene doelstelling naar de andere. Net als een droge spons absorbeerden we nieuwe en interessante dingen! Na zeven jaar hard gewerkt te hebben, kregen de vier beste makelaars (onder wie Olga) de status van Miljonair (de hoogste titel in een vastgoedkantoor). Acht jaar lang werkte ik als leider van het beste team. Maar in het standaard bedrijfsmodel was er een zekere limiet op het gebied van inkomen. Het is onmogelijk om 25 uur per dag te werken en ik werd geconfronteerd met een soort van persoonlijke crisis als werknemer en specialist.

 

Olga en ik waren op zoek naar iets dat ik niet kon vatten. Olga wilde haar leven interessanter en kleurrijker maken. Met dat in ons achterhoofd besloten we de Nu Skin Expo op 16 september 2013 bij te wonen. Toen we weer huiswaarts keerden na het evenement, bedachten we dat wat we net gezien en ervaren hadden precies was waarover we altijd al gedroomd hadden!

 

Ja, dit is nog maar het begin van onze weg naar de top.

Na anderhalve maand werden we Executives, na twee maanden Gold Executives. We hadden toen een klantenbestand van meer dan 50 mensen, een groep gelijkgestemden die zich op verschillende niveaus van het kwalificatieproces bevonden.

 

Wanneer we terugkijken op deze korte periode dat we nu al met Nu Skin samenwerken, willen we ons verhaal en onze voornaamste prioriteiten bij het opbouwen van onze onderneming delen.

 

1.       Verlaat je comfortzone.

2.       Droom, stel duidelijke doelen en plan je onderneming.

3.       Leren, leren en leren!

4.       Luister naar iedereen en wees positief.

5.       Vermenigvuldig en communiceer enkel met diegenen die willen luisteren en bijleren.

 

Waarom Nu Skin?

 Omdat we zo een aanvullend, stabiel en onbeperkt inkomen kunnen verdienen. Omdat we deel uitmaken van een team van succesvolle leiders, Elena en Sergey Shulikovy, die een loyale en geavanceerde bedrijfsorganisatie creëerden. We zijn ook onze upline Svetlana Mosalova erg dankbaar.

 

We hebben altijd al een residueel inkomen willen verdienen, nieuwe successen willen boeken en Team Elite Executives willen worden, in een van de snelst groeiende, meest betrouwbare internationale bedrijven willen werken en zelfvoorzienend en op onszelf aangewezen willen zijn.

 

 

Olga en Andrey Trofimovy

 

Gold Executives

Divider