Nieto Maria Teresa

Nieto Maria Teresa

nieto_maria_teresa

Mijn succesverhaal: Als je het kunt zien, kun je het bereiken


Het begon allemaal in september 2009, toen een vriend van mij wilde afspreken in Parijs om het te hebben over een zakelijke kans. We hadden een sterke band en ik vertrouwde haar, maar toch nam ik het aanbod met lichte terughoudendheid aan. Ik had er drie maanden voor nodig en nadat ik enkele Team Elites had leren kennen en hun verhalen had gehoord, naar de viering van de 25ste verjaardag in Los Angeles was geweest, het bedrijf had bestudeerd en de meeste producten had uitgeprobeerd, was ik ervan overtuigd dat dit de kans was om enkele doelen te bereiken.

Voor mij was het de vrijheid en de mogelijkheid om het leven van anderen te verbeteren. Ik heb altijd al een coach willen zijn en Nu Skin® bood me de kans om te inspireren en een nieuwe manier van leven te laten zien, leiden door het voorbeeld te geven.

Nu ik 15 maanden met Nu Skin® heb gewerkt en Emerald ben met zes Executives kan ik echt zeggen dat de sleutel tot mijn succes is dat ik de juiste mensen in mijn downline heb en deel uitmaak van een groot team van uplines die mij inspireren en leiden.

Nu Skin® gaat niet over jou maar over je team. Het is niet gemakkelijk maar het is mogelijk. Eerst moet je het voor je zien en moet je geloven dat het mogelijk is de juiste mensen te vinden. Stel je in op méér en op het resultaat dat je wilt behalen. De meeste mensen klagen over hun toestand, ze denken dat ze anders zijn en zoeken naar excuses. Leiders en ondernemers bieden hoop. Als je het kunt zien, kun je het bereiken! Er zijn altijd obstakels op weg naar de top van de berg, en hoewel je de top niet kunt zien, weet je dat deze er is, dus je klimt door totdat je een beetje licht ziet en dan komt er een punt dat de dynamiek zo groot is, dat je niet kunt stoppen.

Doorzettingsvermogen en veerkracht zijn dus essentieel. Een van de beste adviezen die ik heb gekregen was dat 90% van de tijd groene tijd is. Je moet met mensen praten, weten wat zij van het leven willen en ze laten zien dat Nu Skin® de middelen heeft om dat te bereiken.

Luister om te beginnen naar jezelf, wat wil jij van het leven? Luister daarna naar anderen, wat willen zij van het leven? En ten slotte praat je met hen en presenteer je de mogelijkheden op de juiste manier. Als ze eenmaal willen beginnen, blijf je de eerste stappen dicht bij hen en je laat hen zien hoe ze de activiteiten moeten uitvoeren. Als je je team de juiste manier laat zien, zullen ze deze manier overnemen en verbeteren.

Ik kan zeggen dat Nu Skin®, meer dan vrijheid of geld, mijn ogen heeft geopend om te zien dat er geen grenzen zijn. Ik voel dat ik deze afgelopen 15 maanden meer ben gegroeid dan ooit tevoren. Ik heb veel plezier gehad en iets opgebouwd wat ongelofelijk sterk is. Het resultaat is dat deze ervaring mijn leven en vertrouwen enorm heeft verbeterd.

Als je iets wilt en er echt naar verlangt, zal je het vroeg of laat krijgen. De enige fout die je kunt maken is afhaken. Dus ga door en sta er even bij stil, nu 2011 van start is gegaan, wat je de komende maanden wilt bereiken. Maak een planning en ga meteen aan de slag om het te bereiken. Dit is het juiste bedrijf op het juiste moment.

 

Nieto Maria Teresa


Divider