Nannette Höllriegel

Nannette Höllriegel

nannette_hollriegel

“Mijn naam is Nannette Höllriegel en ik ben de eigenaar van de “Schönheitsstube an der Burg” (zo heet mijn bedrijf en het betekent zoiets als 'Schoonheidsplaats bij het kasteel') in Nürnberg. Ik werd voorgesteld aan Nu Skin® tijdens een korte presentatie bij mij thuis en ik dacht dat dit een aardige aanvulling kon zijn aan mijn productlijn.

 

Aanvankelijk wilde ik niets horen over netwerkmarketing en het opbouwen van een zaak omdat ik in het verleden wat negatieve ervaringen met multilevelmarketing had gehad. Maar na slechts drie maanden, was ik al een Executive, zonder precies te weten hoe de business of de structuur van het verkoopcompensatieplan in elkaar zat.

 

Mijn sponsor was er altijd voor mij als een belangrijke en gedreven adviseur zonder dat er ooit druk op mij werd gelegd. Als gevolg voelde ik me van het begin af aan vol vertrouwen waardoor ik op een goede manier een tweede/ondersteunend bedrijf kon opbouwen naast mijn gewone bedrijfsactiviteiten.

 

Vandaag, na ongeveer twee jaar Nu Skin®-ervaring en het succes dat ermee gepaard is gegaan, wil ik Nu Skin® bedanken voor de professionele ondersteuning in alle opzichten. Speciale dank gaat naar mijn Sponsor Kathrin Pröpster; als zij er niet was geweest, had ik niet kunnen zeggen (en met trots): “Hoera, ik ben een Ruby.” Nu Skin® heeft echt een belangrijke invloed op mijn leven uitgeoefend.”

 

Nannette Höllriegel

Divider