Lotta en Dan

Lotta en Dan

lotta_dan_jernebring

Wat maakt ons succesvol in het leven? Hoe maken we dierbare vriendschappen en kunnen we tegelijkertijd financieel succes boeken? Hoe kunnen we dit voor elkaar krijgen?

 

We hebben een ondernemingsstructuur nodig waarbij we anderen echt willen helpen slagen. Nu Skin Enterprises is een bedrijf dat ons die mogelijkheid biedt.

 

Op het moment dat ik me realiseerde dat Nu Skin® iets was waar ik in kon geloven, was Lotta in Oostenrijk als marketingmanager verantwoordelijk voor de bouwsector en detailhandel. Ikzelf werkte als verkoopmanager in hetzelfde team. Onze functies en werkzaamheden namen veel tijd in beslag en in die tijd droegen we ook de verantwoordelijkheid voor onze twaalfjarige zoon David.

 

Voordat we een degelijke presentatie van Nu Skin® te zien kregen, was ik nogal sceptisch over alle informatie die ik gekregen had. Uiteraard was dit een beetje dom en voorbarig omdat ik er gewoon nog niets over wist. Maar Lotta, die heel intelligent en vastberaden is, haalde me over om naar een bijeenkomst te gaan met Blue Diamond Sirkku Björklund. Sirkku wist al mijn bedenkingen te verpulveren en te vervangen door concrete feiten die duidelijk maakten dat we te maken hadden met een prachtige opportuniteit. Nieuwsgierigheid kreeg nu de overhand!

 

Met Nu Skin® en het zeer degelijke compensatieplan zagen we duidelijk dat er een flexibele manier was om onze inkomsten te verbeteren! In onze gedachten doemden aantrekkelijke vooruitzichten op. Als gezin gaan we graag op reis, wat vaak samengaat met flinke kosten. Dus we besloten om het te doen.. Nu kunnen we meer en beter reizen. Op 26 juli 2010 tekenden wij bij Nu Skin®! We hadden gewoon het gevoel dat het goed zat na de presentatie van Sirkku en namen daarna de beslissing. Dit was een nieuwe start voor ons en een keerpunt in ons leven!

 

Aanvankelijk richten we ons op het samenstellen en ontwikkelen van een team van vier mensen. We hadden niet echt een idee hoe gemakkelijk of moeilijk dit zou zijn. Maar over één ding waren we meteen duidelijk: we wilden dit doel bereiken, hoe lang het ook zou duren. 

De eerste presentatie die we hielden, was een beetje wanordelijk en we gebruikten gewoon pen en papier om een onbegrijpelijk teamsysteem uit te tekenen. Na vijf weken van avond- en weekendpresentaties hadden we ons team opgezet. Nu zijn onze presentaties van een betere kwaliteit en helpen we onze teams om hun teams op te zetten.

 

Het kan even duren voordat je een Ruby Executive wordt. Het lukte ons in drie maanden. Snelheid is niet waar het om draait; het gaat erom dat we slagen! We zagen al vroeg de mogelijkheden van de onderneming. Na twee en een halve maand namen we een grote beslissing. Na 18 jaar en 15 jaar voor hetzelfde bedrijf gewerkt te hebben, besloten Lotta en ik onze baan vaarwel te zeggen en onszelf fulltime bezig te houden met het geweldig spannende ondernemerschap dat Nu Skin® ons bood - en aan iedereen biedt!

 

Ons doel is nu om in juni 2011 Blue Diamond te worden onder het motto "Meer kwaliteit dan kwantiteit". Of we ons doel zullen bereiken, zullen we wel zien, maar zonder een duidelijke koers blijven je visie en doelen alleen maar dromen.

 

Ten slotte willen we onze sponsor Jeanette Bogathy bedanken, die ons de mogelijkheid bood om ons aan te sluiten bij Nu Skin®. Onze dank gaat ook uit naar Sirkku Björklund, die ons de grootsheid van Nu Skin® op haar eigen, directe wijze heeft laten zien. Last but not least willen we Blue Diamonds Dag & Maja Ridderstedt enorm bedanken - onze mentoren vanaf het begin. Allemaal hartelijk bedankt!

 

Met vriendelijke groeten,

Dan & Lotta

Divider