Bettina Lutz

Bettina Lutz

Bettina_Lutz

De eerste keer dat we van Nu Skin® hoorden, dachten we: Ja daag! Maar per toeval gingen we in de zomer van 2008 naar een renbaan in het Duitse Iffezheim. Daar zagen we een standje van Nu Skin® en we besloten spontaan om het Nu Skin Galvanic Spa System® II uit te testen. Mijn partner bood zich aan om het te testen op zijn huid en liet één helft van zijn gezicht behandelen. Het resultaat was ongelooflijk! Na deze ervaring registreerden we ons meteen als Distributeur. Dank je wel, Karin Oberacker!

 

Niet veel later stelden we Nu Skin® voor aan mijn goede vriendin, Doris Wildenauer, die ook meteen enthousiast was en nu een succesvolle Executive in onze downline is.

 

Voor we onze Nu Skin® activiteiten opstartten, hebben we gedurende 1,5 jaar bijna alle producten (ze zijn geweldig) van het bedrijf uitgeprobeerd. Na deze proefperiode was het voor ons duidelijk dat we een unieke zakelijke kans in handen hadden.  Dankzij de vele opleidingen van Uwe Ruthard en Henriette Albrecht kwamen we er al gauw achter hoe we de zaak goed konden aanpakken. Resultaat: zowel onze omzet als onze commissies stegen enorm.

 

Voor de eerste keer in mijn 20 jaar durende carrière als visagiste en manicure verdiende ik zelfs geld tijdens mijn vrije dagen. Bovendien kon ik beginnen te overwegen om mijn job als manicure op te geven. Fantastisch! En nu krijg ik misschien zelfs een gratis BMW 1-reeks via het   mobiliteitsproject van Nu Skin® Duitsland. Dat we dit succes bereikten, was alleen maar mogelijk door een flinke dosis ambitie, geduld, hard werk en de hoge verkoopcijfers van de ijverige Executives in onze downline.

 

Vandaag hebben we een totaal andere kijk op Nu Skin® dan wat ik hier in mijn eerste zin schreef. Nu denken we: Wie in Nu Skin® gelooft, zal dit blijven doen en een gelukkig leven leiden. Bedankt, Nu Skin®!

Divider