Sergi Moscardo

Sergi Moscardo

sergi-moscardo

Vierenveertig jaar geleden ben ik geboren en volgens de familietraditie "voorgeprogrammeerd" om manager te worden in de farmaceutische sector. En dat is precies wat ik geworden ben. Door mijn ambitie bemachtigde ik een hoge functie in een groot farmaceutisch bedrijf. Ik leerde veel bij over multichannel marketing, digitale marketing en innovatie, maar doordat ik het gevoel had dat mijn werk niet echt bijdroeg tot een betere wereld, besloot ik ondernemer te worden en enkele initiatieven op te starten. Maar mijn ideeën behoorden tot de 95% van de ideeën die na vijf jaar al verdwenen zijn, ondanks de hoop, inspanningen en financiële middelen die erin gestoken zijn.

 

Twee fantastische 25-jarigen stelden me Nu Skin voor. Na veel over deze opportuniteit gelezen en geleerd te hebben, besloot ik samen te werken met het bedrijf. Na zes maanden gaf ik mijn ontslag als manager in de farmaceutische sector en concentreerde ik me volledig op mijn Nu Skin-onderneming.  

 

Samen met mijn leiders focus ik nu op twee belangrijke domeinen om zeker te zijn dat iedereen goed geplaatst is voor succes:

1.      Het bedrijfsmodel van Nu Skin: je moet het leren en de vaardigheden kunnen ontwikkelen die je meer inzicht geven in hoe je een geweldige organisatie kunt opbouwen.

2.      Nu Skin: de producten, de wetenschap, de markten en de werking. Kortom, de basis van je onderneming kennen.

 

Daarnaast werken mijn team en ik voortdurend aan onze persoonlijke groei, leren we constant bij en delen we de inzichten van Dale Carnegie, Napoleon Hill, Harv Eker, Eric Worre, Jim Rohn en Tony Robbins, enz.

 

Maar alles veranderde pas echt voor mij toen ik ontdekte dat ik de sleutel in eigen handen had om het leven van mensen te veranderen en inkomsten te genereren. Wanneer je dat beseft, wanneer je alles helder ziet, begin je je erop te focussen om zo veel mogelijk mensen te helpen.

Ik ben mijn Nu Skin-onderneming nu anderhalf jaar aan het opbouwen. Maar wat ik vooral wil benadrukken, is dat voor de eerste keer in mijn leven succes niet alleen van mij afhangt en dat ik alleen maar succesvol kan zijn wanneer ik anderen ook succesvol help worden.

 

Ik geloof ook dat mijn succes gebaseerd is op het bepalen van mijn dromen, toekomst en doelen. Dit alles leidde ertoe dat ik een plan uitstippelde op basis van één woord: ACTIE. Stel niet uit, kom vandaag nog in actie en vind altijd verbeterpunten.

 

Divider