Iveta Sinovitzká & Ladislav Sinovitzký

Iveta Sinovitzká & Ladislav Sinovitzký

Iveta-and-Ladislav

De Sinovitzki's begonnen hun loopbaan als werknemers. Ladislav was machinist en Iveta werkte als bediende. Omdat ze meer wilden bereiken in het leven, hebben ze in 1989 hun eigen zaak opgestart. Het koppel baatte een winkel met high-end sportmerken uit in de hoofdstraat in Košice. Toen hun vier kinderen volwassen waren, opende ze nog een tweede winkel met luxekleding voor kinderen bij Hypertesco Košice. Het was hun droom om goederen van goede kwaliteit aan te bieden tegen een betaalbare prijs. Ze bekwaamden zich door aan textielbeurzen deel te nemen. Ze wilden zich onderscheiden van hun concurrenten, die hen in alles nadeden. Via boeken over positief denken leerden ze Nu Skin kennen.

 

Een vriend van hen kwam bij hen thuis langs om er alles over te vertellen. Ze waren vooral geïnteresseerd in de Pharmanex BioPhotonic Scanner. Nadat ze de positieve voordelen van de supplementen van Nu Skin zelf ervaren hadden, wilden ze hun verhaal ook met anderen beginnen delen. De status en de patenten van Nu Skin hadden indruk op hen gemaakt.  Een maand nadat ze zich geregistreerd hadden, kregen ze een BioPhotonic Scanner. Ladislav voerde de scans uit, terwijl Iveta wisselde met een verkoopster in hun twee winkels. Er was toen nog geen zakelijke ondersteuning in Košice en ze waren dan ook erg dankbaar toen Janka Jančová zich bij hen aansloot. Janka informeerde hen ook over hun sponsor Marián Kelement, die in Praag woont.

 

Ze begonnen samen evenementen bij te wonen in Bratislava en later stelden ze een systeem voor zakelijke ondersteuning voor samen met Marián en Janka. Nadat ze een internationale conventie bijgewoond hadden, namen ze de moedige beslissing om hun kleine onderneming stop te zetten ondanks sancties van hun leveranciers en een aanvankelijk inkomstenverlies. Ze hadden een duidelijke beeld van een internationale onderneming voor ogen zonder de taal te spreken. Nu Skin bleek voor hen de oplossing om vrij te zijn en meer tijd te hebben voor familie. De samenwerking met Nu Skin gaf hun het vertrouwen van een sterk merk en ze zagen in hoe ze een permanent onbeperkt inkomen konden genereren. Het was de sleutel om hun toekomst veilig te stellen.

 

Het moeilijkste voor hen was om naar advies te luisteren, het systeem te volgen, helemaal opnieuw te beginnen en te begrijpen dat persoonlijk groei hier begint. Door er alleen voor te staan in het oosten van Slowakije, ontdekten ze hoe magisch teamwork kon zijn bij Nu Skin. Hun grootste motivatie was om financieel onafhankelijk te zijn zonder strikte termijnen, want alleen zo kun je anderen inspireren om hun leven te veranderen. Door dit verhaal te vertellen, wilden ze bewijzen dat hindernissen en tegenslag hen alleen maar geholpen hebben om succesvol te worden.

 

Dat ze hun succes kunnen delen met hun team vinden ze nog het allerleukst. Ze genieten ervan om te zien hoe hun teamleden in pintitel verhogen tijdens internationale conventies en ze zijn dankbaar voor elke Scanner Operator. Ze analyseren hun dromen en doelen drie keer per dag, wat voor hen de juiste houding tegen negatieve situaties is. Elke dag noteren ze drie dingen waarin ze zich verbeterd hebben en drie dingen waarin ze beter willen worden.

 

Ze leren hun teamleden om de kleine dingen te waarderen, alledaagse situaties te beschouwen als een geschenk en dankbaar te zijn voor alles wat er gebeurt, want alleen zo kunnen ze beter worden. Het feit dat ze in Košice alleen begonnen met Janka Jančová en dat ze wilden tonen dat het bedrijf belangrijk was, leidde tot de formulering en toepassing van een magische zin: "We weten het antwoord nog niet, maar al uw vragen zullen beantwoord worden tijdens het grote evenement in Bratislava." En zo nodigden de Sinovitzki's mensen uit voor de projectpresentatie in Bratislava, meer dan 400 km verwijderd van Košice. Ze hebben elke dag contact met hun teamleden en samen genieten ze zelfs van het kleinste succes.

 

Vanaf de eerste dag dat ze met Nu Skin samenwerkten, vroegen ze zich af wat ze moesten doen om een Team Elite te zijn. Vandaag vragen ze zich af wie ze moeten worden om een Team Elite te zijn. Nu Skin is niet gewoon maar een avontuur voor hen, het is een levensstijl. Het was de enige manier om hun leven te veranderen en anderen te helpen om hetzelfde te doen.

Divider