Miriam Benz

Miriam Benz

miriam-benz

Het was januari 2015 toen we telefoon kregen van een onbekend nummer. Ik dacht dat het waarschijnlijk wel een vervelende verkoper zou zijn die ik zou moeten afwimpelen na mijn drukke werkdag, maar ik nam toch de telefoon op.

Dat telefoontje heeft uiteindelijk in de laatste 6 maanden ons leven veranderd – op een positieve manier welteverstaan.
 

We zijn een gezin met drie kinderen (15, 14 en 11 jaar oud) en een pleegzoon die net het huis uit is. Mijn man werkt op het postkantoor en ik werk deeltijds bij een kinderarts. Daarnaast ben ik ook betrokken in een bedrijf voor netwerkmarketing en ben ik voorzitster van de plaatselijke jongerenfanfare. Omdat ik eerste trompet speel in twee fanfares, had ik geen tijd om een onderneming uit te bouwen. Ik had een strakke, goed georganiseerde planning.
 

Toen mijn sponsor naar Zwitserland kwam en ons het ageLOC Edition Nu Skin Galvanic Spa System II voorstelde, waren we erg enthousiast over de resultaten.

Ik dacht eerst niet aan het uitbouwen van een onderneming. Ik vertelde gewoon iedereen in mijn omgeving over dit product en bood sessies aan, en de basis was gelegd. In februari bereikte ik de titel van Executive en ik slaagde erin om in maart mijn status te behouden. Bovendien had ik een Executive in mijn eerste lijn terwijl ik een andere, nieuwe Executive ontwikkelde. En of het werkte! Nu is iedereen enthousiast, vooral ikzelf. Ik besef nauwelijks wat er in de afgelopen 3 maanden is gebeurd. Ik kan zelfs niet verklaren hoe mijn opwinding en acties in deze onderneming me zo ver hebben kunnen brengen. Mijn sponsor belde me, I kreeg een pin als erkenning en ik was vooral erg verrast en in de wolken. Ik kreeg de Pharmanex BioPhotonic Scanner en vandaag werk ik hoofdzakelijk met de Scanner en het ageLOC Edition Nu Skin Galvanic Spa System II. Ik ben sessies blijven geven, heb mijn enthousiasme gedeeld en zo ben ik Lapis geworden in april en Ruby in juni. Met mijn titel van Lapis ben ik beginnen wensen en dromen, want ik had één doel: Miami ligt binnen handbereik.

Nu Skin heeft mijn blik ontzettend verruimd. Nu Skin heeft ons hoop gegeven op een veilige toekomst en heeft dromen aangewakkerd die ik al lang had opgeborgen. Wat als ik dat telefoontje niet had beantwoord? Ik wil er niet eens aan denken …

Alles gebeurt op het juiste moment, je moet er gewoon in geloven. Vreemden worden vrienden.

 

Ik wil mijn sponsor bedanken, de beste die er is, en de beste upline en downline voor hun vertrouwen en omdat ze naar mij hebben geluisterd en mij met raad en daad hebben bijgestaan.

 

Miriam Benz en gezin

Divider