Catherine Bedejus

Catherine Bedejus

catherine-bedejus

Ik heet Catherine Bedejus. Ik ben 59 jaar oud en heb drie kinderen.

 

Als schoonheidsspecialiste ben ik altijd al geïnteresseerd geweest in voeding en alles wat te maken heeft met gezondheid en welzijn. Maar ik heb vooral altijd een echte passie gehad voor de wetenschappelijke kant van deze job.

 

Al gauw besefte ik dat ik onafhankelijk wilde zijn en de vrijheid wilde hebben om mijn eigen acties en leven te beheren.

 

Na 23 jaar lang gewerkt te hebben in een laboratorium voor voeding en cosmetica, hunkerde ik naar een verandering in mijn leven. Ik wilde opklimmen en innoverende producten en concepten vinden, en Nu Skin voldeed aan al mijn verwachtingen. In de  ageLOC-wetenschap vond ik de wetenschappelijke prestaties waarnaar ik op zoek was, maar ik vond bij Nu Skin ook continue wetenschappelijke vooruitgang, economische groei en een gezellige sfeer.

 

Alles viel gewoonweg op zijn plaats toen ik Nu Skin leerde kennen. Ik had zichtbare bewijzen nodig en die kreeg ik toen ik de resultaten zag op de huid van Mireille Neviere, die ik goed kende. Vanaf dat ogenblik begon ik in Nu Skin te geloven. (Mireille was een Diamond, en als zij het kon, dan kon ik het ook!)

 

Ik begon meteen te werken. Mijn geloof en overtuiging hielpen me klanten te vinden die vertrouwen hadden in mij. Meteen begon ik mijn Cirkelgroep op te bouwen om een sterke basis te hebben.

 

Ik moest mijn commissies erg snel maximaliseren en ik vond het heel belangrijk om mijn klanten de juiste ondersteuning en opleiding te geven. Daarom waren zo vele van mijn klanten trouw en zo kwamen mijn resultaten er bijna vanzelf, waardoor ik genoeg tijd had om mijn netwerk van Distributeurs uit te breiden.

Ik heb mijn netwerk opgebouwd op basis van vertrouwen, professionaliteit, delen en enthousiasme, zodat mensen me zouden willen volgen.

 

Ik behaalde de titel van Emerald Executive. Ik hield van de spanning om vooruitgang te boeken, het gevoel dat alles mogelijk was en dat er geen grenzen waren. Het gaf me energie die ik vervolgens deelde met mijn partners.

 

Ik heb alle opleidingen en bijeenkomsten bijgewoond, omdat je altijd iets kunt bijleren. En bij Nu Skin weten ze maar al te goed hoe ze ons warm kunnen maken.

Jammer genoeg kreeg ik drie jaar geleden te horen dat ik Amyotrophic Lateral Sclerosis (ALS) had, een fatale en ongeneeslijke ziekte die de neuronen van mijn zenuwstelsel aantast.

 

Bijgevolg ben ik nu volledig verlamd en zit ik in een elektrische rolstoel.

 

Ik kan bijna niet meer spreken en bewegen. Ik heb bij alles hulp nodig maar ik heb Nu Skin nooit opgegeven. Ik wilde niet opgeven. Ik wilde efficiënt blijven voor mijn team en mijn klanten. Ik ben erop gericht om te winnen, niet om op te geven, ook al kan ik niet evenveel doen als de anderen.

 

Dankzij mijn karakter vind ik wel andere oplossingen om vooruitgang te blijven boeken. Ik ben een vechter en dat zal zo blijven tot het einde, want voor mij betekent het in leven blijven!

Ik moet zijn daar waar de dingen evolueren... Ik ben altijd trouw gebleven aan mezelf, wat er ook gebeurde.

 

Vandaag haal ik nog altijd mooie volumes en kan ik rekenen op de kracht van mijn team dat zich continu ontwikkelt (al 5 Ruby's in mijn Genealogie) en autonoom werd. In ruil daarvoor krijg ik een geweldige steun van hen en van mijn klanten.

 

Ik weet dat ik kan rekenen op mijn leiders. Daarom is het belangrijk om om te gaan met stabiele, vooruitziende en ondernemende mensen die zichzelf in vraag kunnen stellen.

 

Ik vind kracht in de evolutie en het succes van mijn team, en in mijn hoofd ben ik niet ziek.

 

Ik vind het gewoon erg frustrerend dat ik niet zoals jullie kan werken, want mijn ziekte remt me af, en dat is ondraaglijk. Profiteer dus volop van je ondernemingsvrijheid. Klaag niet over banale zaken. Gebruik je energie alleen voor goede dingen.

 

Bedankt Nu Skin om me te steunen en niet onverschillig te zijn tegenover mijn huidige toestand, want dat is tegenwoordig zeldzaam in de bedrijfswereld.

 

Ik houd het licht in me om de mensen die ik graag zie kracht te geven.

 

Dank jullie wel allemaal!

Divider