Adrienn & Gábor

Adrienn & Gábor

adrienn-and-gabor-2

Ik ben geboren in Hongarije en werd op 18-jarige leeftijd onderneemster als eigenares van een fitnesscentrum. Sport en een gezonde levensstijl zijn altijd heel belangrijk geweest voor mij.


In 2008 sprak een van mijn vroegere medewerkers me aan over de zakelijke mogelijkheden van Nu Skin, maar aangezien ik toen al besloten had om naar Ierland te verhuizen, was ik niet geïnteresseerd. In 2009 leerde ik in Ierland mijn man Gábor kennen. Hij was ook van Hongarije.

 

In Ierland werkte ik als werkneemster en was ik verantwoordelijk voor het beheer van twee fitnesscentra. Na twee jaar kwam ik tot het besef dat het niet echt mijn ding was om tien tot twaalf uur per dag te werken voor de dromen van iemand anders. En dus ging ik in 2010 op zoek naar nieuwe opportuniteiten. Ik nam contact op met mijn vroegere fitnessbegeleidster Regina en vroeg haar om me meer te vertellen over Nu Skin, want ik kon zien hoe succesvol zij en haar partner waren.

 

Ze nodigde me uit voor een drie dagen durend evenement in Hongarije, en toen zag ik in wat een geweldige kans dit eigenlijk wel was. Maar ik vond niemand in Ierland die ernstig bezig was met het opbouwen van een onderneming en vond mezelf niet sterk genoeg om helemaal alleen te beginnen werken op een volledig 'onaangeroerde' markt. Ik begon de producten te gebruiken maar startte geen onderneming op.

 

In 2012 deed zich opnieuw een keerpunt voor in mijn leven en dus besloten mijn man en ik dat ik mijn baan zou opzeggen en iets zou beginnen doen wat me gelukkig maakte. Een moeilijke keuze was dat niet. Ik wist meteen dat het tijd was om mijn onderneming op te bouwen, want ik was al lange tijd dol op het bedrijf door de producten te gebruiken.

 

Eerst begon ik in Ierland te werken, maar toen mijn sponsors besloten om de Poolse markt een impuls te geven, besloten we dat we deze geweldige kans moesten grijpen.

 

We zijn vier jaar getrouwd maar gedurende twee van die vier jaar hadden we een langeafstandsrelatie, namelijk sinds de zomer van 2013. Ik heb me helemaal toegelegd op de Poolse markt. Zonder ook maar iemand in het land te kennen en zonder een woord Pools te kunnen spreken, ben ik nu de leider van een fantastisch Pools team en het is ons doel om de Poolse markt te stimuleren.

 

Mijn echtgenoot staat volledig achter me en gebruikt zelf ook de producten met veel plezier. Hij heeft twee keer het TR90 Programma gevolgd, is 26 kg kwijt, sport regelmatig en eet veel gezonder. Ik kan dus zeggen dat ik dankzij Nu Skin een nieuwe man heb.

 

Dankzij de doelen die we tot nu toe bereikt hebben met onze Nu Skin-onderneming, heeft mijn echtgenoot beslist om in oktober ook naar Polen te verhuizen. Tijdens de Globale Conventie zullen we dus niet alleen ons succes en dat van de anderen vieren, maar ook het begin van ons gezamenlijke Nu Skin-leven, samen met mijn echtgenoot.

Divider