Marna Dedekind

Marna Dedekind

Marna Dedekind

Ik had nooit gedacht dat ik zou staan waar ik nu sta. Ik heb mijn onderneming opgericht met een vijfjarendoelstelling in gedachten. Ik wilde deze onderneming geleidelijk aan opbouwen om een extra parttime inkomen te verdienen. Tot mijn grote verbazing bereikte ik die doelstelling al na zes maanden deeltijds met deze onderneming bezig geweest te zijn. Dat motiveerde mij om nog grotere doelen te stellen.

 

Ik was consequent in mijn inspanningen en stelde mezelf realistische wekelijkse doelen. Mijn uplines motiveerden me enorm en ik genoot van elke minuut van dit avontuur waarbij ik groeide van Distributeur tot Emerald.

 

Nadat ik in maart 2014 deelgenomen had aan de Ruby Trip, besefte ik dat je inspanningen rechtstreeks verband houden met het succes van je onderneming en dat je gewoon het systeem moest volgen. Je hoeft niet speciaal te zijn, je moet gewoon enthousiast zijn. Ik heb veel mensen leren kennen tijdens de reis en allemaal hadden ze enkele essentiële eigenschappen gemeen: Passie en Geloof.

 

"Om succesvol te zijn, moet je er vurig in geloven dat het zal gebeuren."

 

In mijn Nu Skin-carrière werd ik al met veel uitdagingen geconfronteerd, maar nooit heb ik er ook maar één seconde aan gedacht om op te geven. Ik herinnerde er mezelf voortdurend aan: Waarom ben je hiermee begonnen? Succes houdt verband met actie en we moeten vooruit blijven gaan. We zullen fouten maken en we zullen ontmoedigd raken, maar we mogen nooit opgeven.

 

Ik ben zo dankbaar dat ik deze kans gekregen heb. Jezus Christus heeft mijn onderneming gezegend en Hij verdient alle lof.

Divider