Malan Coetsee

Malan Coetsee

Malan-Coetsee

"Toen ik vijf jaar was, heeft mijn moeder me uitgelegd dat geluk de sleutel was tot het leven. Op school vroegen ze me wat ik wilde zijn als ik groot was. Ik schreef 'gelukkig' op. Ze zeiden me dat ik de opdracht niet begreep en ik zei hun dat ze het leven niet begrepen." –John Lennon

 

Mijn avontuur bij Nu Skin begon in februari 2014. Eerst combineerde ik mijn baan in de bouwsector met deeltijds werken aan mijn Nu Skin-onderneming. Tegen augustus 2014 was mijn commissie aanzienlijk gestegen zodat ik mijn ontslag kon indienen en voltijds bezig kon zijn met mijn Nu Skin-onderneming.

 

Door samen te werken met een bedrijf als Nu Skin, kreeg ik meer zelfvertrouwen om af te stappen op mensen die ik normaal gezien intimiderend zou vinden. Mijn zelfvertrouwen is erop verbeterd: ik ga beter om met mensen en voel me er ook comfortabeler bij om te spreken voor een groep mensen. Ik heb geleerd om aandachtig te luisteren naar mensen zodat ik weet wat ze nodig hebben. Ik heb ook geleerd dat ik iedereen dezelfde kans kan geven, maar ze moeten zelf beslissen of deze sector iets voor hen is of niet.

 

Geduld en doorzettingsvermogen zijn essentieel om een succesvolle Nu Skin-onderneming te kunnen opbouwen. Je moet ook een beproefd systeem volgen en je laten sturen.

 

Sinds ik mijn onderneming opgestart heb, weet ik wat het is om vrijheid qua tijd te hebben. Ik ben vrij om nieuwe prospects te helpen op de momenten dat het beste past voor hen. Ik kan ook mijn levenskwaliteit verbeteren door langer in de sportclub te blijven en mijn fitnessroutine aan te vullen met betere supplementen. Dit heeft me geholpen om beter in vorm te zijn, efficiënter te sporten met een groter uithoudingsvermogen en ik kan me nu opmerkelijk beter concentreren. Mijn immuunsysteem is er ook op verbeterd, waardoor ik me elke dag opnieuw fantastisch voel!

 

Mijn hele familie gebruikt nu de producten van Nu Skin. Ze zijn ermee begonnen nadat mijn moeder de producten begon te gebruiken en talloze complimentjes kreeg over haar "jonger uiterlijk".

 

Ik concentreer me op een visie en een langetermijndoelstelling die me elke dag motiveert. Ik zou graag een Team Elite zijn op mijn 27ste en een zinvolle verandering teweegbrengen in het leven van mensen. Ik wil vooral de levenskwaliteit verbeteren van mensen die het mentaal moeilijk hebben.

 

Om succesvol te zijn, moet je "leiding geven door het goede voorbeeld te geven". Mensen doen wat jij doet, niet wat jij zegt dat zij moeten doen.

 

“Wees zelf de verandering die je in de wereld wilt zien” - Gandhi

Divider