Jitka Pšejová

Jitka Pšejová

Jitka Pšejová

Ik ben eigenlijk per toeval met Nu Skin begonnen. Ik zat toen in mijn masterjaar Mediastudies en werkte als productiemanager, wat ik heel graag deed. Ik vond het vooral zo'n leuke job omdat ik in contact kwam met interessante mensen. Ik was bezig met kunst en had het gevoel dat het me zou helpen om iets groots te creëren.

 

Al op jonge leeftijd had ik al dat aanhoudende gevoel dat ik mijn tijd aan het verspillen was, dat mijn leven me aan het ontglippen was en dat als ik niets veranderde, ik niets zou bereiken in het leven. De voornaamste reden waarom ik aan dit avontuur met Nu Skin begon, is omdat het mij zal helpen een erfenis na te laten en iets waardevols te creëren. Ik ben fan van de Tsjechische kunstfilantroop Meda Mladkova en zou graag in haar voetsporen treden. Het is mijn droom om Tsjechische kunstenaars, schilders, kledingontwerpers en slimme projecten te steunen die het onderwijs in ons land beter en efficiënter helpen maken. En daarvoor heb ik twee dingen nodig: tijd en geld. Meer bepaald, veel geld. De contacten zijn geen probleem. Maar met een reguliere baan is dat normaal gezien niet mogelijk. En het is onaanvaardbaar voor mij om te geloven dat ik met een rijke man zal huwen.

 

Ik ben zo dankbaar en gelukkig dat deze opportuniteit op mijn pad kwam. Nu Skin is een geweldig middel om het leven van mijn dromen te creëren. Voor mij is het een kans om absolute vrijheid te verwerven in alles wat ik doe, bv. reizen wanneer ik maar wil voor hoelang ik maar wil, kopen wat ik leuk vind en bedenken welke andere waardevolle dingen ik kan creëren zonder te moeten tobben of ik het me wel kan veroorloven, zowel qua tijd als financieel.

 

Een spreekwoord dat zeker van toepassing is op deze sector, is “men moet zijn bed maken zoals men slapen wil". Het tweede spreekwoord dat ik absoluut kan bevestigen is "hoe harder ik werk, hoe groter mijn geluk". Het derde spreekwoord dat helemaal op mijn lijf geschreven is, is "stel hoge doelen en geniet ervan ze te bereiken". Alles zit in ons hoofd. Ik vond het in het begin eventjes jammer dat ik niet meer zulke coole mensen rond me had als toen ik nog als productiemanager werkte. Maar dan bedacht ik: waarom zou ik niet gewoon het tegenovergestelde doen? Waarom zou ik niet gewoon beginnen samenwerken met de coolste mensen? En dus stelde ik me als doel het best geklede, mooiste team te hebben, dat ook slim is en zich met hart en ziel toelegt op het bedrijf. En op die manier de beste reclame voor Nu Skin maakt. En ik kan je zeggen dat ik mijn doel aan het bereiken ben en dat ik ervan versteld sta hoe fantastisch de mensen zijn met wie ik samenwerk en hoe dynamisch de onderneming is die ik wist op te bouwen.

 

Waar ik het meest van geniet bij Nu Skin is het feit dat er geen grenzen zijn, zowel letterlijk als qua inkomsten. Je kan perfect klanten hebben in Japan zonder dat je ook maar één woord Japans hoeft te kunnen spreken. En er zijn ook geen grenzen met betrekking tot het geld dat je kan verdienen in deze sector. Wat me zo veel innerlijke rust geeft, is dat iedereen hetzelfde eerlijke voorstel aangeboden krijgt. Allemaal beginnen we met niets en hebben we hetzelfde inkomstenpotentieel.

 

Ik werk nu al 2,5 jaar samen met Nu Skin. Na een jaar werd ik Ruby Executive en een halfjaar daarna werd ik Emerald.  Dit is nog maar het begin van het avontuur; het is tijd om vooruit te gaan... Ik heb een visie in mijn hoofd tot 2027! De beste ervaring naast de Ruby Trip naar de Verenigde Staten was de Globale Conventie in Salt Lake City, toen ik inzag dat deze business in Europa nog maar in zijn kinderschoenen stond in vergelijking met Azië. Ik zag de omvang van het bedrijf, het hoge niveau van professionaliteit en de immense mogelijkheden. Maar ik zag vooral het hart van het bedrijf. De cultuur. De mensen. De visie. En ik besefte dat er me niets aan het ontglippen was. Integendeel! Dat ik op de juiste stoel zat op het juiste moment. En dat er mij geweldige dingen te wachten staan en dat het beste nog moet komen... Laten we er flink tegenaan gaan!

 

Jitka Pšejová-, Emerald Executive, Tsjechië

 

Divider