Ontmoet de kinderen

Ontmoet de kinderen

In vrijwel elk land ter wereld zijn er hongerige kinderen, maar de VitaMeal donaties van Nourish the Children®  worden gebracht naar de plekken waar kinderen het het hardst nodig hebben. Meer informatie over de levering van VitaMeal kunt u vinden in onze Bestemmingsrapporten.

 

COPY_OF3

MALAWI, AFRIKA ER ZIJN IN AFRIKA MEER DAN 94 MILJOEN MAALTIJDEN UITGEDEELD.


Janet Banda was ernstig ondervoed en kon niet lopen of praten toen een  kindertehuis haar opnam. Minder dan een week nadat zij VitaMeal kreeg, begon haar kleine lichaam op te knappen. Nu kan ze rennen, spelen en leren met de andere kinderen. Nu heeft ze hoop.


kids_2

CHINA

ER ZIJN IN AZIË MEER DAN 47 MILJOEN MAALTIJDEN UITGEDEELD.


Xie Rongxue is 11 jaar en zit in groep 6. Het jaarlijkse inkomen van haar familie bedraagt omgerekend US$75. Haar vader wordt in het ziekenhuis behandeld voor een leveraandoening, dus moest haar 16-jarige broer van school om op de boerderij te helpen. VitaMeal donaties garanderen dat Xie en haar familie fatsoenlijke voeding krijgen.


Pict6088

BOLIVIA

ER ZIJN IN DE AMERIKA'S MEER DAN VIJF MILJOEN MAALTIJDEN UITGEDEELD.

 

Tupiza, een 7-jarige jongen, werkt in de mijnen om zijn familie te helpen onderhouden sinds zijn vader een paar jaar geleden stierf. Hij at eerst maar een maaltijd per dag en kauwde op cocabladeren om de honger te stillen en wakker te blijven. Nu krijgt hij elke dag een tweede maaltijd van VitaMeal en gaat het veel beter op school.

Divider