Nourish the Children®

Nourish the Children® – een uniek concept

Nourish the Children® is een initiatief dat zakelijke beginselen toepast om het hongerprobleem bij kinderen op een duurzame manier aan te pakken. Aan de basis van het programma ligt uiterst voedzaam eten dat door voedingswetenschappers van Nu Skin ontwikkeld werd: VitaMeal. De verkoopleiders, klanten en medewerkers van het bedrijf kunnen VitaMeal kopen en het voedsel doneren aan een externe non-profitorganisatie die gespecialiseerd is in het verdelen van voedselhulp onder mensen die lijden aan ondervoeding en hongersnood. Sinds 2002 hebben Nu Skin en haar verkoopleiders, klanten en medewerkers zo'n 650 miljoen maaltijden geschonken aan ondervoede kinderen wereldwijd. Net als bij andere producten van Nu Skin, krijgen de distributeurs een commissie uitbetaald en haalt Nu Skin een winstmarge uit iedere verkoop van VitaMeal. Die winstmarge is lager dan de winstmarge op nagenoeg alle andere producten van Nu Skin.

 

Waarom Nourish the Children®?

 

Met Nourish the Children® weet je waar je geld naartoe gaat: voedzame VitaMeal. Je weet dat je geschonken VitaMeal gebruikt zal worden om behoeftige kinderen te eten te geven. Je weet dat je donaties bijgepast worden en programma’s voor opleidingen en ziektepreventie zullen bevorderen. En je weet dat je een verschil maakt, want iedere dag krijgen zo’n 120.000 kinderen over de hele wereld te eten.

 

Koop en schenk iedere maand VitaMeal en moedig vrienden aan om hetzelfde te doen.

 

 

nourish the children

Nu Skin viert de kaap van de 650 miljoen geschonken maaltijden aan ondervoede kinderen via het Nourish the Children®-initiatief

 

In oktober 2019 viert Nu Skin Enterprises, Inc. een mijlpaal: sinds de oprichting van het Nourish the Children®-initiatief in 2002 werden al 650 miljoen maaltijden gekocht en geschonken. Ondervoede kinderen krijgen via een van de externe liefdadigheidspartners van Nourish the Children® het bijzonder voedzame VitaMeal nadat verkoopleiders, klanten en medewerkers van Nu Skin de zak met eten gekocht en geschonken hebben.

 

“Iedere dag krijgen meer dan 130.000 ondervoede kinderen wereldwijd te eten dankzij de gulle donaties van de Nu Skin-familie”, aldus Steven J. Lund, uitvoerend voorzitter van de raad van bestuur en Executive Director van Nourish the Children. “We zijn iedereen dankbaar die het Nourish the Children-initiatief steunt, maar zijn ons ervan bewust dat er nog veel meer nodig is dan dit. Ik heb goede hoop dat we samen verder een verschil kunnen maken in het leven van kinderen en ze hoop kunnen geven op een mooiere toekomst.”

 

Sinds het bestaan van het initiatief hebben de liefdadigheidspartners van Nu Skin gemeld dat met de VitaMeal-donaties kinderen in meer dan 50 landen geholpen konden worden.