Ben je er nog?

DOORGAAN

 

Nourish the Children*

Nourish the Children is een commercieel maatschappelijk initiatief dat toekomstige generaties met één maaltijd tegelijk empowert.

 

 

 

*We hebben inmiddels meer maaltijden geleverd dan aangegeven in deze video, up-to-date informatie vind je hieronder.

 

 

Toekomstige generaties voeden

 

Geen enkel kind mag hongerlijden. Dat is de drive achter Nu Skins initiatief Nourish the Children. Met VitaMeal bieden we ondervoede kinderen zeer voedzame maaltijden die zijn ontwikkeld door onze eigen voedingswetenschappers.

Elke zak VitaMeal wordt verkocht door Nu Skin en vervolgens gedoneerd aan een derde partij, een non-profitorganisatie die zich specialiseert in de distributie van eten aan kinderen die lijden aan ondervoeding en hongersnood. Nourish the Children is geen liefdadigheidsinstelling, maar een initiatief met winstoogmerk. Door de aanschaf van een VitaMeal te promoten, geloven wij dat deze campagne kan blijven bestaan en zo uiteindelijk de wereld een beetje mooier kan maken.

 

 

 

nu-skin-nourish-the-children-icon-children

Ongeveer 120.000 kinderen gevoed

 

nu-skin-nourish-the-children-icon-meals

Meer dan 800 miljoen maaltijden gedoneerd wereldwijd sinds de lancering

 

nu-skin-nourish-the-children-icon-countries

Actief in meer dan 50 landen

 

 

 

Waarom richten wij ons op ondervoede kinderen?


 

 

 

Elk jaar sterven meer dan 3,1 miljoen kinderen1 onder de vijf jaar oud als gevolg van slechte voeding. Daarnaast gaan 66 miljoen kinderen2 met honger naar school, waarvan 23 miljoen2 in Afrika. Wij geloven dat we een verantwoordelijkheid hebben om bestaande humanitaire inspanningen te steunen bij het oplossen van deze crisis. Wanneer je VitaMeal koopt, doe jij dit ook.

 

Bron:
1https://www.worldhunger.org/world-child-hunger-facts/#:~:text=Approximately%203.1%20million%20children%20die,disease%20(UNICEF%2C%202018a).​
2https://www.worldhunger.org/world-child-hunger-facts/


Bekijk onze inspanningen in Malawi

 

Meer weten over VitaMeal?

 

Wat houdt het in?


VitaMeal is een voedzame, vegetarische maaltijd zonder zuivel samengesteld om ondervoede kinderen te voeden. De hoofdingrediënten zijn zorgvuldig geselecteerd om aan te sluiten op de lokale eetgewoontes, zo past het in de unieke smaken en eetculturen van de verschillende landen. Elke zak bevat 30 maaltijden van kindformaat. Deze helpen kinderen aan een voedzame maaltijd, elke dag gedurende een hele maand.

Ontdek VitaMeal

 

 

Meer dan een maaltijd.


Vitameal doet meer dan alleen een lichaam voeden. Het helpt ook bij het voeden van de geest. Normaliter wordt het gedistribueerd via schoolprogramma's, op die manier stimuleert dit initiatief ouders om hun kinderen naar school te sturen. Zo krijgen ze genoeg te eten, maar worden ze ook onderwezen. Het productiebedrijf in Malawi dat bij ons onder contract staat, zorgt ook voor werkgelegenheid en economische ontwikkelingsmogelijkheden. Een deel van de winst van VitaMeal wordt gedoneerd aan de Nu Skin Force for Good Foundation om landbouwonderwijs te bieden aan de inwoners van Mtalimanja Village in Malawi. Hier leren boeren de nieuwste technieken in zelfredzaamheid en het boerenbedrijf. Wij hopen dat op deze manier de nood voor voedselhulp zal verdwijnen in Malawi.

Meer informatie

 

 

 

 

Hoe werkt het?

 

VitaMeal wordt geproduceerd in productiecentra die bij ons onder contract staan. Veel van deze staan in Malawi. Maar je vindt ze ook in China, Argentinië en de Verenigde Staten.

Brand Affiliates en klanten kunnen VitaMeal-zakken kopen en doneren.

Gespecialiseerde liefdadigheidsinstellingen nemen de logistiek van het verzamelen, transporteren en distribueren van de donaties voor hun rekening. Zo komt alles terecht bij degenen die het nodig hebben.

De donaties zorgen ervoor dat de kinderen in landen als Malawi gevoed worden. Tot op heden zijn er meer dan 800 miljoen maaltijden gedeeld.

 

 

 

 

Onze partner in Malawi

 

 

 

Feed the Children

 

Feed the Children is onze wereldwijde partner. Het is een internationale non-profitorganisatie die zich richt op het opdoeken van wereldwijde honger door miljoenen kilo’s voedsel te distribueren naar meer dan 60 landen wereldwijd. Het is de op twee na grootste liefdadigheidsinstelling in de Verenigde Staten. Het biedt de expertise en het bereik dat wij nodig hebben om ons initiatief naar een hoger niveau te tillen.

 

 

Waar is NTC actief?

 

 

 

 

Andere regio’s richten zich meer op China en Latijns-Amerika, maar alle inspanningen van Europa en Afrika richten zich op Malawi. Je vindt meer over de impact van jouw bijdrage door hieronder te klikken.

 


Ontdek ons Malawi Project

 

 

Hoe kan ik deelnemen?

 

nu-skin-force-for-good-participation-vitameal-image

1. Door de aankoop van VitaMeal

Net als enig ander product, koop je VitaMeal via onze webshop. Elke verkoop zorgt voor winst en commissie, zoals elk ander product dat je koopt. Maar deze maaltijden worden vervolgens direct gedoneerd aan een derde partij in Malawi. Afhankelijk van de markt waarin jij je bevindt, zijn er verschillende opties mogelijk.

 

Koop VitaMeal

 

 

nu-skin-force-for-good-participation-vitameal-matching-program-image

2. Via ons matchingprogramma

Als je aan Nourish the Children (NTC) doneert, doet Nu Skin Enterprises dat ook.
Bij de donatieoptie van vijf zakken doet het bedrijf er één zak bij. Dit betekent dat we nog een kind 30 dagen lang kunnen voeden. Maar dit hoef je niet alleen te doen! Elke keer dat de Nu Skin-gemeenschap gezamenlijk acht zakken doneert via opties van één en twee zakken, doneert het bedrijf een zak extra.

 

Ontdek ons programma

 

 

nu-skin-force-for-good-participation-vitameal-adr-image

3. Maak er een ADR van voor een maandelijks terugkerende aankoop

Wanneer je VitaMeal toevoegt aan jouw Automatic Delivery Reward, doneer je elke maand automatisch een maaltijd totdat jij zelf bepaalt dit te veranderen. Het is niet alleen makkelijk, het zorgt er ook voor dat kinderen worden geholpen op de lange termijn. En daarnaast verdien je productpunten die kunnen worden gebruikt om andere Nu Skin-producten aan te schaffen.

 

Maak er een ADR van

 

 

 

*Nu Skin is een commerciële distributeur van voedings- en huidverzorgingsproducten en is genoteerd aan de New York Stock Exchange (NUS). Nourish the Children is een initiatief van Nu Skin en staat in sommige staten geregistreerd als een commerciële co-venture. Het initiatief stelt Brand Affiliates en klanten van Nu Skin in staat om VitaMeals te kopen van Nu Skin en deze te doneren aan charitatieve instellingen om het wereldwijde probleem van ondervoeding bij kinderen aan te pakken. In de prijs van een VitaMeal zijn de kosten voor productie, algemene kosten, distributie en verkoop opgenomen. Net als bij andere producten van Nu Skin, krijgen de Brand Affiliates hiervoor een commissie uitbetaald en berekent Nu Skin een winstmarge door op elke VitaMeal.