Ben je er nog?

DOORGAAN

 

Force for Good Foundation

De Nu Skin Force for Good Foundation is een non-profit organisatie die als missie heeft de gezondheid, het onderwijs en de economische omstandigheden van kinderen te verbeteren en zo hoop op een betere toekomst te bieden.

 

 

 

nu-skin-force-for-good-foundation-improving-lives

Het leven van kinderen verbeteren

 

Nu Skin is gegrond op het idee van iets terugdoen. Dit is de essentie van wie we zijn en wat we doen. De Nu Skin Force for Good Foundation is een non-profitorganisatie die opgericht is met als doel om het leven van kinderen overal ter wereld te verbeteren, door hen hoop te bieden op een leven zonder ziektes, analfabetisme, honger en armoede.

 

 

 

nu-skin-force-for-good-foundation-icon-years

Al meer dan 20 jaar actief

 

 

nu-skin-force-for-good-foundation-icon-children

Meer dan 100.000 kinderen geholpen

 

 

nu-skin-force-for-good-foundation-icon-countries

Meer dan 50 landen bereikt

 

 

Goede daden kennen geen grenzen

 


 

 

Vanaf haar oprichting heeft de Nu Skin Force for Good Foundation honderden waardevolle projecten gesteund in meer dan 50 markten wereldwijd. Je kunt hier de wereldwijde initiatieven van elke Nu Skin-regio ontdekken of lees verder om meer te weten te komen over de initiatieven die het meest op Europa en Afrika gericht zijn.

 

 

 

In welke initiatieven wordt in Europa en Afrika het meest geïnvesteerd?

 

MALAWI, AFRIKA

School of Agriculture for Family Independence - SAFI


Dit initiatief geeft onderwijs in duurzame landbouw in Malawi op een school in het dorp Mtalimanja. De leerlingen leren er de nieuwste landbouw- en irrigatietechnieken die ze vervolgens mee terug nemen naar hun dorpen. Na het implementeren van SAFI’s technieken kunnen de gewasopbrengsten met wel 700% toenemen.

MALAWI, AFRIKA

Seeds of Hope


De donaties die via de verkoop van onze Epoch Baobab Body Butter zijn gedaan helpen het herbebossingsproject in Malawi te financieren. Dit initiatief was oorspronkelijk op de waardevolle baobabbomen gericht. Het is tegenwoordig uitgegroeid tot een initiatief dat ook duizenden fruitbomen plant, wat bijdraagt aan het dagelijks leven van de mensen die er wonen.

Ontdek Body Butter

MALAWI, AFRIKA

Wells of Hope


Door water overgedragen ziekten zoals dysenterie hebben nog steeds grote gevolgen voor veel mensen in Malawi. Wij zijn van mening dat niemand zonder toegang tot schoon water zou moeten leven en ons waterputtenproject in Malawi zou dit heel graag mogelijk willen maken. Elke nieuwe waterput voorziet ongeveer 500 mensen van water en zorgt ervoor dat de dorpelingen niet ziek worden door het drinken van niet-drinkbaar water.

Ontdek meer over Malawi

 

 

 

Alle fondsen die door de Nu Skin Force for Good Foundation worden ingezameld, worden ter beschikking gesteld aan de gespecialiseerde externe organisaties waarmee we samenwerken. De Nu Skin Force for Good Foundation draagt de gedoneerde fondsen alleen over, en zal niet betrokken zijn bij de lokale projecten die door deze partners worden beheerd.

 


 

Wereldwijde initiatieven

 

nu-skin-force-for-good-foundation-initiatives-seacology

Seacology

Deze organisatie creëert win-win samenwerkingen met natuurbeschermingsorganisaties die eilandgemeenschappen helpen bij het bouwen van hun infrastructuur en het beschermen van de marine leefgebieden voor toekomstige generaties. Samen beschermen ze de unieke leefgebieden en culturen van eilanden wereldwijd, dankzij de donaties die worden gedaan via de verkoop van onze Epoch-producten.

 

nu-skin-force-for-good-foundation-initiatives-disaster-relief

Hulp bij rampen

Wanneer natuurrampen toeslaan is een snelle reactie van cruciaal belang. De Force for Good Foundation heeft bijvoorbeeld bij de natuurbranden in Australië en de VS, de orkaan op de Bahama's, de cycloon Idai in Malawi, Mozambique, Zimbabwe, en de Coronavirus-pandemie snel donaties gedaan.

 

nu-skin-force-for-good-foundation-initiatives-epidermolysis-bullosa

Epidermolysis Bullosa Medical Research Foundation

De Nu Skin Force for Good Foundation heeft al miljoenen dollars uit de verkoop van Epoch gedoneerd aan de Epidermolysis Bullosa Medical Research Foundation (EBMRF), die een geneesmiddel zoekt voor de verwoestende huidziekte Epidermolysis Bullosa (EB).

 

 

 

Ontdek meer wereldwijde initiatieven

 


 

Hoe kan ik deelnemen?

 

nu-skin-force-for-good-participation-epoch-image

1. Epoch**

Telkens wanneer je een Epoch-product koopt, doneert Nu Skin US$0,25 aan de Nu Skin Force for Good Foundation, waarbij bepaalde afzonderlijke producten aan specifieke doelen zijn gewijd.

 

Ontdek de Epoch-collectie
nu-skin-force-for-good-participation-vitameal-image

2. VitaMeal*

Als je een zak VitaMeal koopt, doe je veel goeds, op meer dan één manier. Niet alleen voorzie je ondervoede kinderen van een voedzame maaltijd, maar elke aankoop bevat ook een donatie aan de Nu Skin Force for Good Foundation, waarmee je hen helpt het leven van mensen in nood te verbeteren over de hele wereld.

 

Ontdek VitaMeal
nu-skin-force-for-good-participation-donations-image

3. Donaties

Je kunt ook een financiële donatie van elke omvang doen via ons online wereldwijde donatieformulier op forceforgood.org. Per slot van rekening helpen alle kleine beetjes!

 

Doneer