Ben je er nog?

DOORGAAN

Donatieprogramma Epoch Collectie

Donatieprogramma Epoch Collectie

Wist u dat wanneer u de Epoch Force for Good Collectie koopt, u een verschil maakt in het leven van de inwoners van Malawi? Deze speciale collectie bestaat uit zes toppproducten uit het Epoch-gamma en wordt aangeboden in een herbruikbare doos met Afrikaans motief. 

 

De Epoch-producten zijn gemaakt op basis van plantenextracten en zijn een uitstekende manier om zorg te dragen voor uw huid en de wereld om u heen. Want voor ieder verkocht Epoch-product schenkt Nu Skin US$ 0,25 aan de Nu Skin Force for Good Foundation. Daarnaast schenkt Nu Skin Europe voor elke verkoop van deze Epoch Collectie €4 aan de School of Agriculture for Family Independence (SAFI).

 

SAFI wil de mensen in Malawi helpen door ze landbouwtechnieken aan te leren, zodat ze zelfvoorzienend kunnen zijn voor zichzelf en hun gezin. Malawi is een van de armste landen ter wereld en één op de drie inwoners van Malawi lijdt iedere dag honger. De meesten zijn boeren en moeten het stellen met minder dan één euro per dag.

 

In 2007 bouwde de Nu Skin Force for Good Foundation samen met lokale non-profitorganisaties en burgergroepen een echt dorp in Mtalimanja. In dit dorp worden boeren en hun gezin voor een jaar opgevangen en krijgen ze een opleiding in druppelirrigatie, duurzame landbouw, bosbehoud, veehouderij en veel meer. Na dat jaar keren de studenten terug naar huis om er de aangeleerde vaardigheden toe te passen waarmee zij en de volgende generaties zelfvoorzienend kunnen zijn.

Dankzij de donaties van deze Epoch Force for Good Collectie hebben we het dorp Mtalimanja gesteund door de financiering van projecten als:

 

  • Opleiding gedurende twee jaar (2009-2011) voor 50 boeren. Nu Skin financierde schoolboeken en -benodigdheden voor de boeren die deelnamen aan de SAFI-lessen.
  • In 2010 kochten we 50 hectare land om over meer landbouwruimte te beschikken. 
  • In 2012 financierden we de bouw van een nieuw huis voor leraars.

 

Help ons het goede nieuws over ons Force for Good-werk in Malawi te verspreiden. Zelfs een kleine donatie kan een wereld van verschil maken in het leven van de mensen in Malawi.