Ben je er nog?

DOORGAAN

Geschiedenis

Geschiedenis

 

Sinds de oprichting in 1984 is het de missie van Nu Skin Enterprises om het leven van mensen te verbeteren–– via kwaliteitsproducten, uitstekende zakelijke mogelijkheden en een positieve en verrijkende cultuur.

 

In een toespraak op een congres in 1993 gebruikte Blake Roney, voorzitter en mede-oprichter van Nu Skin Enterprises, de zinsnede force for good (kracht voor het goede) in zijn visie op de naam die het bedrijf, zijn Brand Affiliates en medewerkers overal ter wereld zouden hebben. Deze zinsnede gaf heel duidelijk de waarden van het bedrijf weer en is het kernthema van de 'overkoepelende missie en filantropische inspanningen van het bedrijf geworden.

 

 

De oorspronkelijke "kracht voor het goede"-campagne werd in 1996 samen met de productlijn Nu Skin Epoch geïntroduceerd. Dit unieke merk voor huid- en haarverzorgingsproducten is ontwikkeld in samenwerking met 's werelds meest vooraanstaande etnobotanisten—wetenschappers die de relatie tussen planten en inheemse culturen bestuderen. Een donatie van 25 cent bij elk verkocht Epoch-product werd besteed aan het behoud van omgevingen, talen, levensstijlen en tradities van inheemse volkeren over de hele wereld.

 

 

Twee jaar later zag Nu Skin Enterprises de noodzaak om zijn filantropische inspanningen te formaliseren door een officiële stichting in het leven te roepen. De Nu Skin Force for Good Foundation werd ingezet om de steun voor kinderen meer gewicht te geven en wordt nog steeds van fondsen voorzien via de donaties van de Nu Skin Epoch-producten.

 

 

Vanaf het eerste project om de tradities en omgeving van gezinnen in het dorp Falealupo in West-Samoa te ondersteunen tot de honderden humanitaire projecten die er nu zijn in meer dan 50 landen, zet de Nu Skin Force for Good Foundation zich in om een verschil te maken voor duizenden, misschien wel miljoenen kinderen van volgende generaties.

 

 

Nu Skin Enterprises garandeert dat 100% van alle door de Foundation ontvangen donaties naar kinderen in nood gaat.

 

De Nu Skin Force for Good Foundation is gevestigd in Provo, Utah, en is een geregistreerde 501(c)(3)-non-profitorganisatie in de Verenigde Staten.