ageLOC Me Veelgestelde Vragen

Veelgestelde Vragen

1. Voor wie is ageLOC Me geschikt?

2. Wat is inbegrepen in het ageLOC Me Huidverzorgingssysteem?

3. Wat is inbegrepen in de ageLOC Me Persoonlijke Set?

4. Hoe werkt het ageLOC Me Huidverzorgingssysteem?

5. Welke talen worden door het apparaat ondersteund?

6. Kan het ageLOC Me-apparaat door meerdere personen gebruikt worden?

7. Hoe zit het met de garantie op het ageLOC Me-apparaat?

8. Hoe lang duurt de evaluatie?

9. Hoe selecteert de huidevaluatie mijn producten?

10. Kan ik de ageLOC Me Huidevaluatie opnieuw afleggen/wijzigen?

11. Waarom moet ik eerlijk zijn wanneer ik de ageLOC Me Huidevaluatie afleg?

12. Hoe vaak moet ik de ageLOC Me Huidevaluatie uitvoeren?

13. Waarom moet ik de ageLOC Me Referentieset gedurende 14 dagen gebruiken voordat ik de huidevaluatie invul?

14. Moet ik mijn Referentieset volledig opgebruiken?

15. Kan iedereen een ageLOC Me Persoonlijke Set vinden die bij hem of haar past?

16. Hoeveel dosissen zitten er in een vulling?


1.      Voor wie is ageLOC Me geschikt?

         ageLOC Me is geschikt voor:

            -          Elke volwassene met een gezond ogende huid die een gepersonaliseerde manier zoekt om de zichtbare tekenen van huidveroudering te minimaliseren.

            -          Mannen en vrouwen die een jonger ogende huid willen hebben en behouden en die op zoek zijn naar een totaalervaring.

            -          Mensen die een vereenvoudigd en gestroomlijnd huidverzorgingsprogramma willen.

 

 

2.      Wat is inbegrepen in het ageLOC Me Huidverzorgingssysteem?

Het systeem bestaat uit het ageLOC Me-apparaat, de Referentieset met vijf productvullingen (drie serums, ageLOC Me Day en Night), het verbindingsstuk voor de ageLOC Me-serums (houder voor de serumvullingen en verbindingsstuk voor het apparaat), een reishouder, vier AA-batterijen, de ageLOC Me Snelstartgids en de ageLOC Me Huidevaluatiekaart.

 

3.      Wat is inbegrepen in de ageLOC Me Persoonlijke Set?

Uw 5 persoonlijke vullingen (3 serums, een hydraterende dagcrème en een hydraterende nachtcrème) op maat voor u en door u samengesteld uit meer dan 2.000 combinaties en het verbindingsstuk voor de serums (houder voor de serumvullingen en verbindingsstuk voor het apparaat).

 

4.      Hoe werkt het ageLOC Me Huidverzorgingssysteem?

Het ageLOC Me-traject bestaat uit 3 stappen die u helpen om uw gepersonaliseerde huidverzorgingsprogramma samen te stellen.

 

5.      Welke talen worden door het apparaat ondersteund?

Alle talen van de EMEA-markten waar Nu Skin actief is, kunnen op het ageLOC Me-apparaat geselecteerd worden. De taal kan op elk moment gewijzigd worden door het menu “instellingen” te openen en “taal” te selecteren.

 

6.      Kan het ageLOC Me-apparaat door meerdere personen gebruikt worden?

Nee. Het ageLOC Me-apparaat kan slechts door één persoon gebruikt worden omdat het apparaat het resterende aantal dosissen bijhoudt en het product een voorraad van 30 dagen bevat voor één persoon. Het apparaat is niet in staat om het gebruik van verschillende vullingen tegelijk bij te houden.

 

7.      Hoe zit het met de garantie op het ageLOC Me-apparaat?

Nu Skin biedt een garantie van 2 jaar op de materialen en het vakmanschap van uw ageLOC Me-apparaat vanaf de oorspronkelijke datum van levering bij u. Deze garantie dekt geen schade aan het product als gevolg van verkeerd gebruik of ongeval. Als het product binnen de garantieperiode van 2 jaar defect raakt, neem dan contact op met uw plaatselijke ondersteunende dienst van Nu Skin om het product te repareren of te vervangen. Er kan u gevraagd worden een formeel ontvangstbewijs met de leveringsdatum voor te leggen. Nu Skin behoudt zich het recht voor om het apparaat te inspecteren.

 

8.      Hoe lang duurt de evaluatie?

De ageLOC Me Huidevaluatie duurt doorgaans niet langer dan 10 minuten. Neem de tijd om de evaluatie correct uit te voeren zodat u de producten krijgt die het best bij u passen.

 

9.      Hoe selecteert de huidevaluatie mijn producten?

De ageLOC Me Huidevaluatie is essentieel om uw ervaring te personaliseren. Deze korte vragenlijst verzamelt belangrijke informatie over de gebruikers en hun zichtbare huidbehoeften. De antwoorden worden nadien geanalyseerd door een bedrijfseigen algoritme dat de gebruiker vervolgens de best passende ageLOC Me-producten aanbiedt. ageLOC Me staat voor maatwerk voor u, door u.

 

10.  Kan ik de ageLOC Me Huidevaluatie opnieuw afleggen/wijzigen?

Ja. Voordat u uw persoonlijke ageLOC Me-code ontvangt, kunt u uw antwoorden nog aanpassen. Bovendien kunt u de ageLOC Me Huidevaluatie zo vaak afleggen als u maar wilt. U kunt de resultaten van uw evaluatie ook opslaan in een evaluatielijst als u dat wilt. Alle persoonlijke ageLOC Me-codes die u opslaat, kunt u meteen of op een later tijdstip gebruiken om een bestelling te plaatsen.

 

11.  Waarom moet ik eerlijk zijn wanneer ik de ageLOC Me Huidevaluatie afleg?

We begrijpen dat sommige mensen in de verleiding kunnen komen om aan te geven dat hun huid er erg slecht uitziet zodat ze het “beste” product kunnen krijgen. Toch is het belangrijk om te beseffen dat op het vlak van huidverzorging meer niet altijd beter is. Dr. Zoe Draelos, dermatoloog en lid van de adviescommissie inzake antiveroudering, zegt: “Het afleveren van de correcte hoeveelheid actieve bestanddelen aan de huid is cruciaal om de prestaties van het product te optimaliseren en een zichtbare verbetering van de huid te verwezenlijken.”

 

12.   Hoe vaak moet ik de ageLOC Me Huidevaluatie uitvoeren?

U kunt de ageLOC Me Huidevaluatie zo vaak uitvoeren als u wilt, maar we raden aan om de evaluatie minstens aan het begin van elk nieuw seizoen in te vullen of wanneer u naar een ander klimaat verhuist. De bijbehorende persoonlijke huidverzorgingscode kan opgeslagen worden zodat u altijd de meest geschikte producten kunt bestellen zonder de volledige evaluatie opnieuw te moeten invullen.

 

13.  Waarom moet ik de ageLOC Me Referentieset gedurende 14 dagen gebruiken voordat ik de huidevaluatie invul?

De Referentieset dient gebruikt te worden als basis, om te weten te komen wat de behoeften van uw huid en uw voorkeuren zijn. Deze set bestaat uit serums en hydraterende crèmes die regionaal geselecteerd worden uit meer dan 2.000 mogelijke combinaties en dient als referentie voor wanneer u de huidevaluatie uitvoert. We raden aan om de Referentieset 14 dagen te gebruiken zodat uw huid tijd krijgt om te wennen aan de unieke ageLOC Me-ingrediënten en u weet wat u nodig hebt: een zwaardere of lichtere hydratatie, met of zonder geur.

 

 

14.  Moet ik mijn Referentieset volledig opgebruiken?

Nu Skin raadt aan om de ageLOC Me Referentieset gedurende twee weken te gebruiken zodat u gewend raakt aan de producten in het programma voordat u de ageLOC Me Huidevaluatie invult. Wanneer u dat wenst, kunt u de evaluatie echter ook vroeger invullen en de producten sneller bestellen. U kunt in dat geval sneller starten met de Persoonlijke Set, maar we raden toch aan om de Referentieset de volledige 30 dagen te gebruiken om vertrouwd te raken met ageLOC Me.

 

15.   Kan iedereen een ageLOC Me Persoonlijke Set vinden die bij hem of haar past?

ageLOC Me heeft een breder gamma aan huidverzorgingsmogelijkheden tegen veroudering dan vele andere huidverzorgingssystemen met dezelfde reeks producten. Toch kan het voorvallen dat sommige personen een huid hebben die niet compatibel is met de ageLOC Me-formules. Veel van de ageLOC Me-serums hebben bijvoorbeeld dezelfde basisingrediënten. Als iemand dus gevoelig is voor een van deze ingrediënten, kunnen ze ageLOC Me mogelijk niet gebruiken. Bovendien is ageLOC Me niet ontwikkeld om gebruikt te worden door mensen met huidaandoeningen zoals acne. Dit gezegd zijnde, hebben we wel een reeks tests uitgevoerd om zeker te zijn dat ageLOC Me veilig en doeltreffend is voor de algemene bevolking.

 

16.  Hoeveel dosissen zitten er in een vulling?

Elke vulling bevat voldoende product voor een maand – 30 dosissen van uw ageLOC Me Day en Night en 60 dosissen serum (twee keer per dag gebruikt).

Sluit je aan bij Nu Skin My Account