Team Elite

Team Elite

Het halen van de titel van Team Elite is voor onze distributeurs het toppunt van succes bij Nu Skin. Je behoort nu tot de exclusieve club van 's werelds beste leiders van Nu Skin. Wanneer je de titel van Team Elite haalt, vieren we je succes tijdens alle bedrijfsevenementen. Je krijgt je pin van Nu Skin Team Elite, een speciaal certificaat en een Team Elite award. We vieren je prestatie tijdens een Team Elite Awards Night en Gala tijdens de Globale Conventie en je wordt opgenomen in de felbegeerde 'Wall of Fame' in het hoofdkantoor van Nu Skin in het Amerikaanse Provo. Na je vijfde jaar als Team Elite onthullen we je 'ster' in de Nu Skin Walk of Fame in het hoofdkantoor van Nu Skin. Je erkenning wordt ook bekendgemaakt op de websites van het bedrijf.

 

Elk jaar dat je de titel van Team Elite haalt, mogen jij en Team Elites uit de hele wereld mee op een gratis all-in Team Elite Trip naar verschillende bestemmingen over de hele wereld, samen met de oprichters en topmanagers van Nu Skin.

 

Meer informatie over de data van de Team Elite Trip en de kwalificatiedata vind je op de pagina 'Evenementen' van onze website. Team Elites spelen een belangrijke rol in het succes en de marktgroei van Nu Skin. Het plaatselijke en regionale management en je Account Manager bij Nu Skin zullen je voortdurend helpen bij het opbouwen van je onderneming. Je krijgt toegang tot je eigen online GPS Navigator Tool om je onderneming vlot te kunnen volgen, waar en wanneer je maar wilt.

 

Je kunt deelnemen aan de EMEA Bonus Pool om een aandeel van de commissionabele omzet van de EMEA-regio te verdienen. Kwalificeer je voor de Wealth Maximiser en krijg de Extra Executive Bonus (5%) met daarbovenop de Double Generation 1 Bonus (10%) wanneer je een Globaal Verkoopvolume (GSV) van 3.000 haalt, of de Breakaway Executive Bonus op je G1-G6.*

Join Nu Skin Word distributeur