Success Trip

success-trip-banner-2

Nu Skin viert het succes van zijn Distributeurs op allerlei manieren. Een van de bijzonderste manieren waarop we onze erkenning tonen voor hun prestaties, is met de EMEA Success Trip.

 

Onze Distributeurs werken hard om onze producten en zakelijke mogelijkheden te promoten en dus willen we hen op de beste manier in de watten leggen en belonen. Ieder jaar neemt de EMEA Success Trip onze gekwalificeerde Distributeurs mee naar verschillende reisbestemmingen overal ter wereld. We gaan naar plaatsen die interessant, exotisch en leuk zijn!

 

Ontdek hieronder onze voorbije en toekomstige reizen. De foto's en video's zullen je doen wegdromen en je zal samen met ons willen ontsnappen naar al deze mooie plekjes.

 

 

Zou je graag met ons mee vertrekken op de volgende reis? Neem contact met ons op om te weten wat je hiervoor moet doen.

 

 

SEPTEMBER 2017 – APULIË, ITALIË: EEN VERBORGEN PAREL IN ZUID-ITALIË

puglia

Apulië, of Puglia in het Italiaans, is gelegen in de 'hak' van de Italiaanse laars. De regio heeft de langste kustlijn van Italië en is nog niet overspoeld door toeristen. We zijn erg enthousiast over deze bestemming met mooie dorpjes in witte en gouden kleuren, een unieke architectuur en adembenemende stranden. Kwalificeer je voor de EMEA Success Trip 2017 om uit de eerste hand te ontdekken wat deze verborgen parel te bieden heeft!

2017 - Kaapstad, Zuid-Afrika: Ontdek de iconische schoonheid, diversiteit & en dynamiek van deze grootstad

cape-town-success-trip-2017

 

Kaapstad is de oudste stad van Zuid-Afrika en tevens een van de meest pittoreske plaatsen, met haar prachtige stranden, exotische landschappen en rijke geschiedenis. In 2017 nemen we er onze Distributeurs mee naartoe om het allemaal te ontdekken. We zullen in Kaapstad vele indrukwekkende bezienswaardigheden bezoeken, zoals de Tafelberg, de wijnmakerij, Kaappunt en veel meer. We kunnen niet wachten om opnieuw een unieke ervaring te delen met onze Distributeurs. We hopen alvast dat jij er ook bij bent!

2016 – Miami, VS: een hete bestemming

MIAMI_v5-01

 

 

In 2016 gingen we naar Miami, een van de populairste reisbestemmingen ter wereld! Witte zandstranden, kristalhelder water en een brandende zon wachtten ons op. We verwelkomden onze gekwalificeerde Distributeurs in Loews Hotels & Resorts, een prachtig hotel midden in de historische Art Deco-wijk in het trendy stadsdeel South Beach. Deze reis zullen we ongetwijfeld nooit meer vergeten!

 

2015 - Marrakech, Marokko: een combinatie van contrasterende kleuren en een rijke cultuur

 

 

"Buitengewoon, fantastisch, een unieke ervaring ..." het zijn maar enkele van de woorden die de Distributeurs in de mond namen om de EMEA Success Trip 2015 naar Marrakech te beschrijven. De Distributeurs verbleven in het luxueuze vijfsterrenhotel Royal Pam Marrakech Hotel aan de voet van het Atlasgebergte, een omgeving die baadt in schoonheid, rust en stilte. Er stonden ook veel leuke activiteiten op het programma zoals quadrijden, een ritje op een kameel, een bezoek aan de beroemde medina van Marrakech en veel meer. Tijdens de reis werd een voortreffelijke keuken van wereldklasse geserveerd. Alle deelnemers kregen de kans om hun succes te vieren, terwijl ze genoten van eersteklas verwennerij. Bekijk de foto's via de werkbalk rechts.

2014 - Algarve, Portugal: de verborgen parel van Europa

 

 

In juni 2014 namen we onze Distributeurs mee naar de onvoorstelbare, zonovergoten kust van de Algarvestreek in Portugal. Deze reis was de allereerste EMEA Success Trip en het aantal deelnemers was enorm. De Distributeurs konden ontspannen op de zandstranden en dineren op een privaat cruiseschip. Ze hebben gelachen, bijgeleerd en plezier gemaakt met elkaar. Bekijk hierboven het hoogtepunt van de reis. Nadien zal je zeker met ons mee willen op de volgende reis!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bekijk de foto's van de hoogtepunten

van de reis naar Miami

This SlideShowPro photo gallery requires the Flash Player plugin and a web browser with JavaScript enabled.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GETUIGENISSEN

GETUIGENISSEN
GETUIGENISSEN

Deelnemer aan de Success Trip

(Marokko 2015)

Een unieke ervaring met uitzonderlijke ingrediënten: luxe tot in het kleinste detail, enthousiasme als gemene deler, onvergetelijke ervaringen, mensen die verenigd worden door hun opwinding, teams die versterkt worden door een gedeelde passie, de vreugde van het delen van momenten die het verschil maakt, een symfonie van kleuren, emoties en dromen die uitkomen. Ik kan Nu Skin en alle deelnemers alleen maar dankbaar zijn om mij zo gelukkig te maken. 

This SlideShowPro photo gallery requires the Flash Player plugin and a web browser with JavaScript enabled.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Thomas en Stefi Kogler – Oostenrijk

(Portugal 2014)

De Success Trip was een onvergetelijk avontuur!

Niet alleen omdat het een geweldige vijfsterrenreis was en we veel plezier gemaakt hebben, maar ook omdat je er mooie vriendschappen aan overhoudt. Alle ingrediënten zitten erin: van plezier en avontuur tot gastronomie. We zullen ons uiterste best doen om volgende keer weer mee te kunnen. Het feit dat we de kans kregen om samen ons succes te vieren, was waarschijnlijk nog het leukste aan de hele reis.

This SlideShowPro photo gallery requires the Flash Player plugin and a web browser with JavaScript enabled.
This SlideShowPro photo gallery requires the Flash Player plugin and a web browser with JavaScript enabled.
Divider